Έλληνες, μην ενοχλείτε την κυβέρνηση! Να μείνετε σπίτι σας!


1/6/2020
Μαλακάσα, ώρα αντίδρασης, ώρα αντεπίθεσης, ώρα αλλοδαπών που έρχονται χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα, ώρα της κυβέρνησης που συνεχίζει την ίδια πολιτική με την προηγούμενη...

Χθες, Κυριακή, στην Μαλακάσα, συγκεντρώθηκαν πολλοί κάτοικοι για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της πολιτείας να εγκαταστήσει στην περιοχή τους αλλοδαπούς, των οποίων η ταυτοποίηση είναι από δύσκολη έως αδύνατη!

Δεν έχουν το δικαίωμα οι Έλληνες να διαμαρτυρηθούν; Όχι, απαντά η κυβέρνηση, πρέπει να μείνουν σπίτι τους! Και στέλνει τα ΜΑΤ για οδηγήσουν τους κατοίκους στα σπίτια τους! Με χρήση χημικών, αφού οι κάτοικοι δεν συμμορφώθηκαν αμέσως στις κυβερνητικές εντολές!

Τραυματίστηκαν πολίτες και αστυνομικοί. Χημικά, πέτρες, αδιέξοδες καταστάσεις. Η αγωνία των κατοίκων να μυρίζει πιο έντονα από τα χημικά στον αέρα. Η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει την δική της θέληση, πιο σκληρή και από τις πέτρες.

Συμπέρασμα: Έλληνες, μην ενοχλείτε την κυβέρνηση! Να μείνετε σπίτι σας! Να αφήσετε τους α-ταυτοποίητους να κυκλοφορούν ελεύθερα! 

Θέλουμε αλήθεια μια βουβή κοινωνία; 
Θέλουμε αλήθεια οι Έλληνες να τα καταπίνουν όλα αμάσητα, μέχρι την τελική τους εξαφάνιση; 
Τι στο καλό θέλουμε πια σε αυτή την πολιτεία που έγινε πορνείο, κατά τον ποιητή; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου