Η Αλβανία είναι αποικία του Ερντογάν!


10/6/2020
Αυτή την έκφραση χρησιμοποίησε ο οικονομολόγος Θ. Καρυώτης, ομότιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Μέριλαντ των ΗΠΑ, ότι δηλαδή η Αλβανία είναι αποικία του Ερντογάν!
Αναφερόμενος στην συμφωνία για ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος, γιατί περίμενε πάρα πολλά χρόνια για να δει στην πράξη μια τέτοια συμφωνία. 
Πρόσθεσε, όμως, ότι δεν διάβασε την συμφωνία ακόμα κι επιπλέον οι ψαράδες μας θα έχουν πρόβλημα. Εύλογα γεννιούνται ερωτήματα για τους λόγους που τον κάνουν χαρούμενο...
Εάν η Ελλάδα, εκτός της ανωτέρω συμφωνίας, υπογράψει ανάλογη και με την Αίγυπτο, τότε, κατά τον καθηγητή πάντα, η Ελλάδα με την Κύπρο δεν θα έχουν όμορα θαλάσσια σύνορα! Είναι αυτός λόγος ικανοποίησης και χαράς; 
Για τις σχέσεις του Τραμπ με τον Ερντογάν, δήλωσε ότι είναι άριστες, μιλούν τηλεφωνικά για πολλή ώρα, και είναι δεδομένη η στήριξη του Τραμπ στον φίλο του, αφού γενικά είναι φιλότουρκος. Ο καθηγητής σημείωσε ότι ως σήμερα ο Τραμπ δεν κούνησε το δάκτυλο στην Τουρκία, παρά τις απειλές της για παραβίαση της ελληνικής ΑΟΖ, γεγονός που αποδεικνύει την στάση που θα κρατήσει.
Άλλωστε, οι ΗΠΑ σήμερα κυνηγούν την Κίνα που παραβιάζει τις ΑΟΖ πέντε χωρών, ενώ χαμογελούν πλατιά με τις συμπεριφορές των Τούρκων που παραβιάζουν την Ανατολική Μεσόγειο. 
Όλα τα ανωτέρω ο καθηγητής τα εξέφρασε σε σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη σε σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας. 

Χαρά αναίτια, κ. καθηγητά... 
Αλλά, στην χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, με τις ήττες μας χαιρόμαστε και περιαυτολογούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου