Ο τουρκικός στόλος μπορεί να βάψει το Αιγαίο πάλι κόκκινο! Η απειλή του Μασούτ Τζασίν...


1/7/2020
Η αναφορά του Τούρκου Μασούτ Τζασίν στον Μπαρμπαρόσα, είναι απειλή: Ο τουρκικός στόλος είναι ικανός να βάψει το Αιγαίο πάλι κόκκινο! Και όχι με το αίμα των Τούρκων, αλλά των Ελλήνων! 

Ποιος είναι ο Τσασίν; Ανήκει στο στενό περιβάλλον του Ερντογάν, είναι μέλος του προεδρικού συμβουλίου για την ασφάλεια και εξωτερική πολιτική του Τούρκου προέδρου. Κατά συνέπεια, δεν πετάει άχαρες λεκτικές βόμβες, αντίθετα στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα προς την Ελλάδα: Θα πεθάνετε στο Αιγαίο, γιατί εμείς είμαστε οι ισχυροί, όπως ήμασταν και στην οθωμανική αυτοκρατορία, με τον Μπαρμπαρόσα να σας κόβει τα κεφάλια.

Ποιος είναι ο Μπαρμπαρόσα; Γενίτσαρος που πήγε στην αυλή του Σουλεϊμάν, οργάνωσε τον στόλο του κι έπειτα, δρώντας πειρατικά, έγινε ο μακελάρης του Αιγαίου. 
Ο Τζασίν θεωρεί λοιπόν ότι οι Τούρκοι είναι εγγόνια του Μπαρμπαρόσα και είναι απολύτως ικανοί να εξολοθρεύσουν τους Έλληνες στο Αιγαίο και να κυριαρχήσουν αυτοί, σαν νέοι οθωμανοί!

Επίσης, φωνάζει ο Τζασίν, εύκολα οι Τούρκοι θα νικήσουν τους Έλληνες γιατί είναι μόνο 8,5 εκατομμύρια. Μειώνει, δηλαδή, κατά βούληση τον πληθυσμό της Ελλάδας. Ενώ, ισχυρίζεται ο Τζασίν, ακόμα και οι Αμερικανοί το 1830 - τώρα στα κοντά, λέει - πλήρωναν στους Τούρκους διόδια για να περάσουν από το Γιβραλτάρ. 

Οι Τούρκοι ονειρεύονται ανατολή της οθωμανικής αυτοκρατορίας... Λησμονούν ότι οι 300 του Λεωνίδα μπορούν να ανατρέψουν την παγκόσμια ιστορία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου