Επέτειος για την Γεροβασίλη, ο βίαιος θάνατος 102 Ελλήνων στο Μάτι!


22/7/2020
Η Όλγα Γεροβασίλη, υπουργός προστασίας του πολίτη πριν δύο χρόνια, όταν κάηκαν στο Μάτι 102 Έλληνες, έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη σήμερα το πρωί. 

Αντικείμενο της συνέντευξης ήταν η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των τότε αρμοδίων, που έφερε στο φως η εφημερίδα Καθημερινή και η μήνυση που κατέθεσε κατά της εφημερίδας.

Ο λόγος της ήταν απαράδεκτος, γεμάτος με εεεε, με λέξεις προστασίας του εαυτού της, και κενός ουσιαστικού περιεχόμενου! Μίλησε για επέτειο, όταν κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι και οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος. 

Τόνισε ότι είναι δικαίωμά της να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε μια εφημερίδα που χρησιμοποίησε προϊόν υποκλοπής! Δήλωσε μάλιστα ότι θα ακολουθήσει την συμβουλή των δικηγόρων της και δεν θα πάψει να επαναλαμβάνει ότι η δημοσίευση ήταν προϊόν υποκλοπής και άρα αυτή δεν μπορεί να κάνει αποδοχή προϊόντος εγκλήματος!

Στο ερώτημα για την σχέση και τους διαλόγους της με τον πρώην αρχηγό της πυροσβεστικής Ματθαιόπουλο, απάντησε με ασάφειες, προβάλλοντας και πάλι το δικαίωμα της να υπερασπιστεί τον εαυτό της και την πολιτική πορεία της.
" Έχω συμπεριφερθεί με πολλή ευθύνη απέναντι στον κόσμο", δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη. 

Και το ερώτημα που τίθεται: Πότε έδειξε ευθύνη; Πάντως, ούτε για την τραγωδία στο Μάτι μπορούν οι Έλληνες να επαινέσουν την ευθύνη της, ούτε για τα χημικά που έριξε κατά των πατριωτών που διαμαρτύρονταν για να μην υπογράψει η κυβέρνησή της την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών.

102 νεκροί! Πόνος ανείπωτος! Χρόνος παγωμένος για τους ανθρώπους που έχασαν παιδιά, συζύγους, θείους, θείες! 
Χρόνος-θάνατος για τους ζωντανούς που ποτέ δεν θα συνέλθουν από την καταστροφική λαίλαπα της φωτιάς, αλλά και από την λαίλαπα της ανθρώπινης ανάλγητης συμπεριφοράς!

Δεν είναι επέτειος, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου