Η Τουρκία θα ξεριζώσει όλα τα κακόβουλα στοιχεία από την γειτονιά της!


23/7/2020
Η Τουρκία είναι έτοιμη να ξεριζώσει όλα τα κακόβουλα στοιχεία από την γειτονιά της, δήλωσε χθες ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Τουρκίας Φαρετίν Αλτούν. Διά της πολεμικής μηχανής της!

Μεταξύ άλλων, είπε: Η Δημοκρατία της Τουρκίας είναι αποφασισμένη να μετατρέψει την πνευματική γεωγραφία της σε ένα βασίλειο σταθερότητας, προωθώντας την ασφάλεια όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και σε μια ευρεία περιοχή μεταξύ των Βαλκανίων και της Κεντρικής Ασίας στον Κόλπο και στα Στενά του Γιβραλτάρ.

Και: Ας μην υπάρξει λάθος: Η Τουρκία θα υποστηρίξει τους αδελφούς και τις αδελφές της στο Αζερμπαϊτζάν και θα αποκρούσει κάθε είδους απερίσκεπτες επιθέσεις εναντίον τους. Και στην Κύπρο, θα σταματήσουμε κάθε προσπάθεια διατάραξης της ειρήνης και της σταθερότητας του νησιού.

Και: Η Δημοκρατία της Τουρκίας, υπό την ηγεσία του Προέδρου, δεσμεύεται πλήρως να αξιοποιήσει την αμετάβλητη δύναμη και πίστη, την οποία κληρονόμησε από τους προκατόχους της, για να προωθήσει την ειρήνη και να ξεριζώσει όλα τα κακόβουλα στοιχεία από τη γειτονιά της.
(Πηγή:sigmalive.com)

Είναι βέβαια γνωστή η λατρεία της Τουρκίας για την ειρήνη! Αλλά έχει έναν αλλοπρόσαλλο τρόπο ερμηνείας της ειρήνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου