Επιλέξτε την δήλωση που σας ταιριάζει! Μήπως κάτι επάθατε κ. πρωθυπουργικέ σύμβουλε;


3/8/2020
Ο αντιναύαρχος ε.α. και σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού, κ. Αλέξανδρος Διακόπουλος έκανε δύο δηλώσεις που δεν μαρτυρούν καλά πράγματα για τους Έλληνες!

Δήλωση πρώτη: Δεν υπάρχει Δόγμα Ενιαίου Αμυντικού Χώρου με την Κύπρο. 
Προκλήθηκε έντονη δυσαρέσκεια σε ολόκληρο τον ελληνισμό, γιατί τέτοια λόγια δεν λέγονται ποτέ, σε καμία χρονική στιγμή, είτε είναι τεταμένες είτε όχι οι σχέσεις με τον Τούρκο γείτονα, που αποδεδειγμένα είναι κακός, κάκιστος γείτονας. 

Δήλωση δεύτερη: Λίγες ώρες μετά διόρθωσε τον εαυτό του! Αν η Κύπρος δεχθεί στρατιωτική επίθεση από την Τουρκία, η Ελλάδα θα σταθεί στο πλευρό της!

Τι να πιστέψει κάποιος; Πότε λέει αλήθεια και πότε ψέματα;

Πάντως, καλά θα κάνει να διαβάσει  τον Γερμανό φιλόσοφο Σοπενχάουερ που λάτρευε τον Πλάτωνα. Γιατί; Γιατί ίσως καταφέρει να τα βρει με τον εαυτό του και γλυτώσει η πατρίδα από επικίνδυνες περιπέτειες:
 
"Ένας άνθρωπος, γνωρίζοντας καλά τα ελαττώματά του και τις ηθικές του ατέλειες, και μισώντας τες ακόμη, και παίρνοντας απόφαση σταθερή να τις βγάλει από πάνω του, εντούτοις ποτέ δεν γλυτώνει από αυτές εντελώς, αλλά γρήγορα ενάντια στην σοβαρή του πρόθεση και στην ειλικρινή του υπόσχεση, σαν δοθεί περίσταση, παρασύρεται ξανά στα ίδια, μ΄ όλο που απορεί κι αυτός γιατί κάνει έτσι το κακό".

Τα ίδια δυστυχώς ισχύουν και για τον πρωθυπουργό, ο οποίος δέχεται τις συμβουλές του Διακόπουλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου