Πύρινη κόλαση στην Μόρια!

                                                            (lesvosnews.net)
9/9/2020
Στην Λέσβο, στο ΚΥΤ Μόριας, ξέσπασε πύρινη κόλαση, με αποτέλεσμα να φύγουν από την δομή όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί, περίπου 12.000 - 13.000, και μεταξύ αυτών και οι 35 με κορωνα-ιό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, δεκάδες εστίες φωτιάς ξέσπασαν ταυτόχρονα περιμετρικά του ΚΥΤ, και εξαιτίας των ενισχυμένων ανέμων, ο πύρινος εφιάλτης τύλιξε ολόκληρη την περιοχή και βέβαια όλες τις εγκαταστάσεις, κοντέινερ  και σκηνές. 

                                                            (lesvosnews.net)

Σύμφωνα με την σελίδα lesvosnews και τον Σύλλογο Κατοίκων Μόριας, Παναγιούδας και όμορων Κοινοτήτων: Εδώ  και αρκετή ώρα υπάρχουν μεγάλες φωτιές γύρω από το ΚΥΤ. Οι εστίες πολλαπλασιάζονται. Μάλλον πρόκειται για εμπρησμούς. Η φωτιά με τη δύναμη του αέρα εξαπλώνεται γρήγορα. Χτυπούν οι καμπάνες! Το χωριό μας περνάει δύσκολες ώρες! Οι ευθύνες και το κρίμα στο λαιμό εκείνων που μας καταδίκασαν να ζούμε έτσι!

Μια ολόκληρη "πόλη" αλλοδαπών πήρε τους δρόμους, διμοιρίες των ΜΑΤ, πυροσβεστικά οχήματα, ασθενείς με κορωνα-ιό: Ολόκληρο το νησί βρίσκεται σε κίνδυνο, έναν κίνδυνο που τραγικώς έχει περισσότερες μορφές και όχι μόνον της πυρκαγιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου