Η Πέρκα του ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε τα κακουργήματα τους στην Φλώρινα!

9/9/2020

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα έδωσε

ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα στον Περιφερειακό Σταθμό της ΕΡΤ Φλώρινας. 

Τόνισε, μεταξύ πολλών βαρύγδουπων εκφράσεων, ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν τα πάει καλά στον σχεδιασμό και στον πολιτικό στόχο. Δηλαδή, δεν ξέρουμε τι προέχει γι΄ αυτήν την κυβέρνηση, η τοπική κοινωνία και οι φορείς της ή τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. 

Να της θυμίσουμε λοιπόν ότι πριν από την τωρινή κυβέρνηση ήταν αυτή και το κόμμα της στην εξουσία και όλοι μαζί διέπραξαν το μεγαλύτερο μεταπολεμικό έγκλημα στην πατρίδα μας. Δηλαδή, υπέγραψαν χωρίς να υπάρχουν οικονομικές και κοινωνικές καταστροφές εξαιτίας ενός πολέμου, μία ψευδο-συμφωνία με τα Σκόπια και τον Ζάεφ! Δίνοντας έτσι άνευ προηγουμένου το δικαίωμα στους σλάβους να αυτο-αποκαλούνται "Μακεδόνες"! 

Να της θυμίσουμε της κυρίας αυτής ότι ο δικός τους σχεδιασμός και ο δικός τους πολιτικός στόχος κατέστρεψαν και την τοπική κοινωνία της Φλώρινας μα και ολόκληρη την Μακεδονία μας και ολόκληρη την πατρίδα μας!

Και να της πούμε ότι όσες βαρύγδουπες εκφράσεις κι αν χρησιμοποιεί, ο τρόχος της ιστορίας θα φέρει και αυτήν και το κόμμα της αντιμέτωπους με την δικαιοσύνη!

Μαντάμ Πέρκα, δεν έχετε καμία αρετή στην φαρέτρα σας, γιατί, όπως έλεγε ο Αντισθένης, η αρετή βρίσκεται στις πράξεις και όχι στα πολλά λόγια και κηρύγματα. 

Οι δικές σας πράξεις, εις βάρος της Μακεδονίας μας, είναι κατάπτυστες και δεν παραγράφονται!

Νίκη Μάρκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου