Παραλογισμός: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απορρίπτει 20.000 προσφυγές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά αποδέχεται την μία!


 9/10/2021

Του παραλογισμού γίνεται και στα δικαστικά δρώμενα!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει λάβει μέχρι σήμερα περισσότερες από 20.000 δικαστικές προσφυγές κατά του πιστοποιητικού υγείας ή του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Τις έχει απορρίψει όλες ως απαράδεκτες και αδικαιολόγητες. 

Για παράδειγμα, έχει απορρίψει την προσφυγή 672 Γάλλων πυροσβεστών, οι οποίοι είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και πλέον βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. 

Εν τω μεταξύ, ο Γάλλος πυροσβέστης Pierrick Thevenon, που δεν απογοητεύτηκε από την απόρριψη της συλλογικής προσφυγής τους εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, προσέφυγε εκ νέου σ΄ αυτό, μόνος του αυτή την φορά, επικαλούμενος το δικαίωμα του σεβασμού στην προσωπική ζωή, την απαγόρευση των διακρίσεων και την προστασία της ιδιοκτησίας.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν απέρριψε την προσφυγή του Thevenon και κάλεσε το γαλλικό κράτος να δώσει εξηγήσεις, γραπτώς, το αργότερο μέχρι 27 Ιανουαρίου 2022. Παρά το γεγονός ότι τα επιχειρήματα της συλλογικής προσφυγής και της προσφυγής μεμονωμένα του πυροσβέστη κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ήταν παρόμοια, το Δικαστήριο έλαβε αντιφατικές αποφάσεις. 

Αν αυτό δεν είναι δικαστικός παραλογισμός, παρόμοιος με τον κοινωνικο-πολιτικό παραλογισμό που ζούμε όλον αυτόν τον καιρό της πανδημίας, τότε τι είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου