Από ομιλία σε ομιλία καλούν τον Προκόπη Παυλόπουλο που υπέγραψε την θανατική καταδίκη της Μακεδονίας μας!

 

 5/10/2021

Η προσπάθεια "αποκατάστασης της τιμής" του Προκόπη Παυλόπουλου που ήταν πρόεδρος όταν χτυπήθηκε βάναυσα η Μακεδονία μας, με την δική του υπογραφή να οριστικοποιεί την θανατική καταδίκη μας, αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται ακάθεκτη! Νέα ομιλία για τον Προκόπη

και θέμα του αυτή την φορά ήταν οι απαρχές της Ελευθερίας του Τύπου, το 1821. Παραβρέθηκε και μίλησε στην παρουσίαση του τόμου "Σάλπιγξ Ελληνική" από τις εκδόσεις της τοπικής εφημερίδας "Ελευθερία".

Είπε πολλά και διάφορα ο Προκόπης Παυλόπουλος με το "βαθυστόχαστο ύφος" του και το αποκορύφωμα, μίλησε για το δικαίωμα της Ελευθερίας της Έκφρασης κυρίως διά του τύπου, το οποίο κατοχυρώθηκε στα πρώτα κιόλας Συντάγματα της Ελλάδας, πριν καν ιδρυθεί το Νεότερο Ελληνικό Κράτος, το 1830.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, βάζοντας την τελευταία υπογραφή στην ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών, έδειξε μεγίστη ασέβεια απέναντι στην Δημοκρατία, στην Ελευθερία, στον Ελληνικό Λαό και στο Σύνταγμα της Ελλάδας τον 21ο αιώνα. 

Για την ανθελληνική υπογραφή του τιμάται συχνά-πυκνά από συλλόγους, εκπαιδευτικά ιδρύματα και όποιον άλλον φορέα μπορεί κάποιος να φανταστεί. 

Οι σύγχρονοι Έλληνες απολαμβάνουμε να βιάζουμε την ιστορία μας, την Μακεδονία μας, το έθνος μας. Τέτοιοι μικροί καταντήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου