Προφητεία του Boris Kiprivanovich: Είμαι από τον Άρη και η γη θα καταστραφεί ολοσχερώς από πυρηνική έκρηξη!


 8/10/2021

Η προφητεία του Boris Kiprivanovich για την ολική καταστροφή της γης γίνεται πιστευτή; Ο νεαρός Boris υποστηρίζει ότι είναι εξωγήινος και ζούσε στον Άρη! 

 Ο Boris Kiprivanovich γεννήθηκε το 1996 στην ρωσική Wolschki και λίγες μόνο εβδομάδες μετά μπορούσε να κρατήσει σταθερά το κεφάλι του, χωρίς καμία βοήθεια. Σε ηλικία δύο χρονών εξέπληξε τους γονείς του. Μπορούσε να διαβάζει, να γράφει και να ζωγραφίζει. 

Ο Boris από πολύ μικρός είπε στους γονείς του ότι είναι εξωγήινος από τον Άρη. Όταν πέθανε εκεί, ξαναγεννήθηκε στην γη! 

Ενώ οι φίλοι και συμμαθητές του έπαιζαν στις γειτονιές, ο Boris, όπως λένε οι γονείς του, μιλούσε για εξωγήινους πολιτισμούς. Όταν ήταν 7 χρονών, εξομολογήθηκε το μεγάλο μυστικό του. Πριν από την γήινη γέννησή του, ζούσε στον Άρη. Έγινε όμως εκεί πυρηνικός πόλεμος και τότε πολλοί από τον λαό του στον Άρη πέθαναν. 

Ο Boris πιστεύει και προφητεύει ότι το ίδιο θα συμβεί και στην γη, δηλαδή μία φοβερή τραγική εξέλιξη, ένας πυρηνικός πόλεμος που θα καταστρέψει την γη και θα σκοτώσει κάθε ζωή πάνω της. 

Ο Boris ακούραστα υποστηρίζει την θεωρία του και την εξωγήινη καταγωγή του και είναι πολλοί αποκρυφιστές που πιστεύουν όσα λέει, ενώ αντίθετα οι ορθολογιστές επιστήμονες δεν αποδέχονται τους ισχυρισμούς του.

Σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα παραμένει ανοιχτό; Υπάρχει ζωή εκτός γης; 

Πολλοί ορθολογιστές επιστήμονες που δεν αποδέχονται τους ισχυρισμούς του Boris, αγωνίζονται να αποδείξουν ότι, ναι, υπάρχει ζωή έξω από την γη.  

(Πληροφορίές-Φωτογραφία: Imago/UIG & Screenshot @houseofeanki & hamburg24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου