Αξιωματούχος του ΟΗΕ: Οι νεοναζί ασκούν την πραγματική εξουσία στην Ουκρανία, απειλούσαν την ζωή του Ζελένσκι!

Στρατιώτης από το τάγμα Αζόφ

18/3/2022

Πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ: Έχουμε εκπαιδεύσει ναζί στην Ουκρανία!

Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση ενθάρρυναν και κινητοποιούσαν το 2014 εθνικιστικές ομάδες στην πόλη Λβιβ. Ανάμεσα σ΄ αυτές υπήρχαν και ναζί, δήλωσε σε συνέντευξή του με τον Βρετανό πολιτικό George Galloway, ο Scott Ritter, που εργαζόταν ως μυστικός αξιωματικός του ναυτικού των ΗΠΑ για το διάστημα 1991-1998. 

Οι Ουκρανοί νεοναζί λατρεύουν και τιμούν τον συνεργάτη των ναζί Stepan Bandera που ήταν ηγέτης του εθνικιστικού ουκρανικού κινήματος κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουν καταλάβει την Maidan Platz στο Κίεβο και κατάφεραν να ασκούν ασφυκτικές πιέσεις στον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας. Έχουν πια πραγματική δύναμη και εξουσία.

Όταν ο Ποροσένκο, προκάτοχος του Ζελένσκι, το 2014 και το 2015, διαπραγματευόταν τις συμφωνίες του Μινσκ με την Γερμανία και την Γαλλία, ήταν έτοιμος να αναγνωρίσει τις περιοχές Ντονέτσκ και Λουχάνσκ ως αυτόνομες. Αλλά, οι νεοναζί απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν, δήλωσε ο Scott Ritter.

Μετά, ήρθε στην εξουσία ο Ζελένσκι. Όταν διέταξε το τάγμα των νεοναζί Αζόφ να παραδώσει τα όπλα του, αυτοί του γέλασαν κατάμουτρα. Τους είπε: "Είμαι ο πρόεδρος της Ουκρανίας"και του απάντησαν: "Κλείσε το στόμα σου, αλλιώς θα σε χτυπήσουμε αλύπητα στο κεφάλι... Θα σε κρεμάσουμε".

Όπως είπε ο Ritter, οι νεοναζί έχουν πολύ μεγάλη εξουσία και δρουν ελεύθεροι, ενώ θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί ή χτυπηθεί. Και όμως κατάφεραν να εισχωρήσουν στον στρατό και τώρα βρίσκονται παντού. 

Η μεγάλη ντροπή είναι ότι Βρετανοί, Αμερικανοί και Καναδοί στρατιώτες πήγαν στην Ουκρανία και εκπαίδευσαν τον στρατό της και τους νεοναζί μαζί, οι οποίοι έμαθαν και τις στρατιωτικές τακτικές του ΝΑΤΟ. 

Ο Scott Ritter δήλωσε επίσης ότι η Ουκρανία δεν είναι Ιράκ, αντίθετα διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφής. (Πηγή:uncutnews.ch)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου