Οι νεολαίοι της ΝΔ κοιμούνται όρθιοι από την φύση τους ή από συμφέρον; Για την προδοσία της Μακεδονίας ας ελέγξουν πρώτα τον αρχηγό τους!


 17/3/2022

Εκεί στην ΝΔ και στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από σκοπιμότητα ή από ανικανότητα δεν βλέπουν την πραγματικότητα που ο αρχηγός τους και πρωθυπουργός Μητσοτάκης υπηρετεί, βλάπτοντας την πατρίδα;

Οι νεολαίοι λοιπόν της ΝΔ κατηγορούν τον Κουτσούμπα και το ΚΚΕ για την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών, αρνούμενοι τον δικό τους ρόλο, που σέβονται αυτήν την συμφωνία της ντροπής! Ο Κουτσούμπας φυσικά και εξοργίστηκε με την ανακοίνωση της ΔΑΠ, αφού το κόμμα του καταψήφισε αυτή την συμφωνία. 

Η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

«Για ακόμα μια φορά στη λάθος πλευρά της ιστορίας.

Στο Μακεδονικό με τους Σκοπιανούς, στον Έβρο με τους Τούρκους και τώρα με τους Ρώσους. Η ΠΚΣ και οι υπόλοιπες αριστερές παρατάξεις, με τις ίσες αποστάσεις που κρατούν μας δείχνουν έμμεσα τα συμφέροντα που επιθυμούν να εξυπηρετήσουν και αυτά σίγουρα δεν ωφελούν την Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας τους Φοιτητικούς Συλλόγους σαν κομματικό τους όργανο διοργανώνουν συναυλίες συμπαράστασης και πορείες ενάντια στον ιμπεριαλισμό με σύνθημα “έξω η ΕΕ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ”. Ενδεικτικό είναι το ότι σε κανένα ΔΣ πανελλαδικά δεν έχουν καταδικάσει τη Ρωσική επιθετικότητα απερίφραστα, επιχειρώντας ουσιαστικά να ρίξουν το φταίξιμο για τον αυταρχισμό της Ρωσίας σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχουν μάλιστα το θράσος να παρουσιάζουν τη θέση τους σαν απόφαση των Φοιτητικών Συλλόγων χρησιμοποιώντας τους ως μια επίφαση νομιμότητας, γεγονός το οποίο είναι απολύτως ψευδές, επιχειρώντας να πείσουν την κοινή γνώμη ότι η νεολαία είναι μαζί τους. Εμείς αυτή την εργαλειοποίηση των συμφοιτητών μας και των φοιτητικών συλλόγων δεν θα την επιτρέψουμε.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, πρώτοι από όλους καταδικάσαμε την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας η οποία παραβιάζει κατάφορα το διεθνές δίκαιο και οδηγεί στη δυστυχία και το θάνατο χιλιάδες ανθρώπους. Στεκόμαστε στο πλευρό του Ουκρανικού λαού συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ως ένδειξη αλληλεγγύης.

Η ΠΚΣ και τα μέλη της που φώναζαν «η αλληλεγγύη το όπλο των λαών» δείχνουν για ακόμη μια φορά την υποκρισία τους, γυρίζοντας την πλάτη στον λαό της Ουκρανίας που σήμερα χρειάζεται βοήθεια και στήριξη. Η στάση τους παρόλο που δεν μας εκπλήσσει, μας δημιουργεί το ερώτημα: 82 χρόνια μετά δεν ντρέπονται να δέχονται ακόμα εντολές από το Κρεμλίνο;». 

Παλικάρια και κοπέλες της ΔΑΠ, εσείς από πού δέχεστε εντολές; Αφού τόσο πολύ αγαπάτε, όπως λέτε, την Μακεδονία, πώς δέχεστε ο αρχηγός σας να μην σκίζει την ψευδο-συμφωνία; Και μην καταφύγετε στο σαθρό επιχείρημα ότι οι συμφωνίες δεν σχίζονται! Σε πόλεμο βρισκόμαστε, πόλεμο που καταδεικνύει απερίφραστα ότι οι συμφωνίες υπογράφονται και σκίζονται αναλόγως των συμφερόντων των λαών. Αρκεί οι λαοί να έχουν ικανούς ηγέτες. Και ο δικός σας αρχηγός αποδεικνύεται μικρός και κατώτερος των εθνικών μας αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου