Τα παράθυρα θα τα ανοίγουμε ή θα τα κλείνουμε φέτος το χειμώνα;


30/8/2022

Νομίζετε ότι είναι ανόητη η ερώτηση και δεν αξίζει να απαντηθεί;

Είστε γελασμένοι, αν απαξιώνετε αυτήν την ερώτηση. Γιατί η απάντησή της καταδεικνύει τον εμπαιγμό των ανθρώπων σε παγκόσμια βάση!

Φέτος τον χειμώνα πρέπει να κλείνουμε τα παράθυρα για να μην σπαταλιέται ενέργεια! Κατ΄ αρχήν, αυτό το μέτρο θα ισχύσει από τον Σεπτέμβριο στην Γερμανία, όπως ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ της χώρας. Δεν υπάρχει αμφιβολία, οι ίδιες κατευθυντήριες οδηγίες - εντολές θα δοθούν και στην δική μας χώρα. 

Δηλαδή, τον προηγούμενο χειμώνα, κήρυτταν ότι πρέπει να ανοίγουμε τα παράθυρα λόγω κορωνα-ιού και πανδημίας, και τώρα, πρέπει να τα κλείνουμε. Τελείωσε η πανδημία; Και τότε γιατί δεν κηρύχτηκε το τέλος της; Γιατί προπαγανδίζουν το τέταρτο εμβόλιο;

Βέβαια τα κλειστά παράθυρα στην Ευρώπη δεν είναι το μοναδικό μέτρο για την αντιμετώπιση αυτή την φορά της ενεργειακής κρίσης. 

Μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου θα θερμαίνονται τα δημόσια κτίρια, στον ιδιωτικό χώρο ο εργοδότης θα μπορεί να κατεβάζει κι αυτός την θερμοκρασία, άσχετα αν θα κρυώνουν οι υπάλληλοί του, οι άνθρωποι θα πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με κρύο νερό... Όποιος πιστεύει ότι αυτά τα μέτρα δεν θα ισχύουν και στην Ελλάδα, εθελοτυφλεί!

Όχι, δεν είναι η πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας που ζούμε, είναι η δεύτερη. Της πρώτης η διάρκεια ήταν 2,5 ετών περίπου, της δεύτερης η διάρκεια παραμένει ακόμα άγνωστη, μια και τώρα ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Σκηνοθέτες πάντα οι ίδιοι, όπως θέλουν την κάνουν την ταινία τους, και δυστυχώς, πρωταγωνιστές πάντα εμείς οι λαοί του μεροκάματου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου