Πρόεδρος γαλλικού Επιστημονικού Συμβουλίου: Εργαλειοποιηθήκαμε από πολιτικούς και ΜΜΕ, αλλά το εμβόλιο δεν είναι καλό!


11/11/2022

Ο Jean-Francois Delfraissy ομολογεί τώρα ότι το εμβόλιο δεν είναι καλό! Ωστόσο, ως πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου στην Γαλλία, έκανε χιλιάδες ανθρώπους να εμβολιαστούν, την ίδια εποχή που ο νομπελίστας Λυκ Μοντανιέ προειδοποιούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, με αποτέλεσμα η επιστημονική κοινότητα να τον λοιδωρεί. 

Ο Delfraissy δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Les Contrepoints de la Sante που διοργάνωσε ο φορέας La Veille Acteurs de sante ότι αφέθηκαν οι επιστήμονες να εργαλειοποιηθούν από τους πολιτικούς, από τον κόσμο και από τα ΜΜΕ που προωθούσαν την ιδέα πως είναι η τρίτη ιατρική εξουσία. 

Δηλαδή, παραδέχεται ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου ότι οι γιατροί παραχώρησαν οικειοθελώς την ιατρική εξουσία τους στους πολιτικούς και στα ΜΜΕ, και τώρα πρέπει να την πάρουν πίσω αυτή την εξουσία.

 Όσα λέει για το εμβόλιο είναι αντιφατικά. Μάλιστα τα διηγείται με ηρεμία, σίγουρος ότι δεν θα τιμωρηθούν οι επιστήμονες για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων και την περιθωριοποίηση επιστημόνων όπως ο Λυκ Μοντανιέ (δεν ζει πια) που είναι κατά αυτής της υποχρεωτικότητας: Τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την μόλυνση με covid-19 και την μετάδοση. Είναι καλύτερα να το παραδεχθούμε αυτό τώρα. Δεν έχουμε το καλό, το σωστό εμβόλιο. 

Παρόλα αυτά τονίζει ότι το εμβόλιο για τον επερχόμενο χειμώνα, από Pfizer και Moderna, για τις παραλλαγές Όμικρον, μπορεί να μην είναι αποτελεσματικό, αλλά ο κόσμος πρέπει να το κάνει κι αυτό. (Πληροφορίες από lemediaen442.fr) 

 Δηλαδή,  παραδέχονται οι επιστήμονες ότι τα εμβόλια δεν είναι καλά, δεν είναι σωστά, κι επιμένουν ότι για τον επερχόμενο χειμώνα, πρέπει οι άνθρωποι να τα ξανακάνουν, κι ας μην είναι καλά. Αν αυτό δεν είναι παρανοϊκό και αντιεπιστημονικό, τότε τι είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου