Διπλωμάτης του ΝΑΤΟ: Τα ψέματα του Ζελένσκι είναι πιο καταστροφικά από τον πύραυλο που εκτοξεύθηκε


 17/11/2022

Εξοργισμένος είναι ένας διπλωμάτης του ΝΑΤΟ με την επιμονή του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι να μην παραδέχεται ότι ο πύραυλος που σκότωσε δύο αθώους ανθρώπους στην Πολωνία ήταν ουκρανικός. Τα ψέματα είναι καταστροφικότερα του πυραύλου, σύμφωνα με τον διπλωμάτη.

"Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο γελοία" δήλωσε εκτός εαυτού ο διπλωμάτης του ΝΑΤΟ στους Financial Times, διατηρώντας όμως την ανωνυμία του. "Οι Ουκρανοί καταστρέφουν την εμπιστοσύνη μας σε αυτούς. Κανείς δεν τους κατηγορεί (για την εκτόξευση του πυραύλου) αλλά αυτοί προτιμούν να πουν δημοσίως ψέματα. Κι αυτό είναι καταστροφικότερο από τους πυραύλους". (Πληροφορίες από την γερμανική ιστοσελίδα focus.de)

 Δηλαδή, για να καταλάβουμε κι εμείς οι αγαθιάρηδες του πλανήτη, που δεν θέλουμε κανέναν πόλεμο: αν οι δύο αθώοι και ανυποψίαστοι εργάτες στην Πολωνία είχαν σκοτωθεί από ρωσικό πύραυλο, θα είχαμε οδηγηθεί σε ακραίες καταστάσεις, ίσως και στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά, επειδή ο πύραυλος ήταν ουκρανικός, έχουμε γλυτώσει της γενικής σύρραξης και δεν τρέχει και τίποτα, δεν θα κατηγορήσουμε δα και τους Ουκρανούς!...

Σε κάθε περίπτωση, το ΝΑΤΟ όπως και ο Αμερικανός πρόεδρος, αρχίζουν να διαχωρίζουν την θέση τους και να βάζουν αποστάσεις από τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι, ο οποίος επιμένει ότι οι Ρώσοι χτύπησαν την Ουκρανία και όλη η Δύση οφείλει να εμπλακεί στον πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου