Αξιωματούχος του ΟΗΕ και ο Τατάρ ποζάρουν μπροστά στην ψευδοσημαία του ψευδοκράτους


18/11/2022

 Όσο περνά ο καιρός, τόσο η ζυγαριά της λύσης στο θέμα της Κατοχής της Κύπρου μας γέρνει υπέρ των εισβολέων, των Τούρκων. Ποια η απάντηση της κυπριακής και της ελληνικής ηγεσίας;

Ο αξιωματούχος του ΟΗΕ Μίροσλαβ Γιέτζια και ο Τατάρ από το ψευδοκράτος, μέσα στα πλαίσια των συνομιλιών για εξεύρεση λύσης στην Κύπρο μας, ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από την ψευδοσημαία του ψευδοκράτους (φωτογραφία από sigmalive.com).

Σύμφωνα με τον Γιέτζια, ο ΟΗΕ παραμένει αναμεμειγμένος στην διαδικασία αναζήτησης κοινού εδάφους για την εξεύρεση μιας λύσης, και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να διατηρηθεί το καλό πνεύμα των συνομιλιών όλων των πλευρών. 

Υπό αυτό το πνεύμα, ο κύριος αυτός αναγνωρίζει την ψευδοσημαία του ψευδοκράτους! 

Το γεγονός ότι σέβεται την ψευδοσημαία και ικανοποιημένος ποζάρει μπροστά της μαζί με τον Τατάρ, είναι ενδεικτικό των προθέσεων αυτού και του ΟΗΕ. Ακόμα χειρότερη είναι η παρακάτω φωτογραφία:

Εδώ, πίσω από τους κουστουμιαρισμένους με τα χαμόγελα, είναι, όπως αναφέρεται στο sigmalive, το έμβλημα της ψευδοσημαίας επάνω στο κάδρο. 

Πώς απαντούν η κυπριακή και η ελληνική ηγεσία μπροστά στην προκλητικότατη συμπεριφορά του αξιωματούχου του ΟΗΕ;

Δεν υπάρχει καμία απάντηση, από καμία πλευρά, τέτοια που να προσβάλλει τους καταπατητές της ιστορικής αλήθειας. Αντίθετα, οι Έλληνες πολιτικοί αφήνουν τα πράγματα να κυλήσουν εις βάρος ολόκληρου του Ελληνισμού. Ενώ οι Έλληνες πολίτες μελλοντικά θα πληρώσουν την υποτακτική συμπεριφορά και τους ανιστόρητους συμβιβασμούς. Και συνήθως και τραγικώς, αυτή η πληρωμή είναι με αίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου