Μητροπολίτης Συμεών, Τσίπρας και ΜΜΕ γράφουν στα παπούτσια τους την Μακεδονία και την ελληνική γλώσσα

 
14/12/2022

Ο Μητροπολίτης που αποθεώνει τον Τσίπρα, περιφρονεί επιδεικτικά τον ρόλο του στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας και αποθεώνεται και ο ίδιος από ΜΜΕ!

Και ξεκινά το άρθρο για τον Μητροπολίτη: "Δεν είναι κομμουνιστής, ούτε καν Αριστερός ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών. Όμως χτες απέδειξε ότι δεν είναι ούτε δογματικός. Άνοιξε την πόρτα της Μητρόπολης στην Λαμία και υποδέχθηκε με θέρμη τον Αλέξη Τσίπρα όπως ορίζει στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στο πρόσωπο του τίμησε όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα". Κείμενο από ieidisis.gr.

Δηλαδή, τιμήθηκε ο Τσίπρας και οι ψηφοφόροι του στην Φθιώτιδα, αφού προηγουμένως είχε υπογράψει την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών, εις βάρος της Μακεδονίας μας. Ο Συμεών δεν ντρέπεται λίγο; Πώς αντικρίζει τους Έλληνες που και νοιώθουν και είναι προδομένοι; Απλά, αφού έφτασε στο σημείο να εγκωμιάζει τον Τσίπρα και να του κάνει και δωράκια, ο Συμεών αδιαφορεί απόλυτα για την ιστορία των Ελλήνων και της Μακεδονίας μας και συμπράττει στο εθνικό έγκλημα.

Και όμως! Το άρθρο εκθειάζει τον Μητροπολίτη ως ιστορικά ενημερωμένο και άξιο θαυμασμού. Ιδού: 

"Ο Συμεών απέδειξε όμως και κάτι άλλο, ότι δεν είναι ανιστόρητος! Στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα τίμησε και την Εθνική Αντίσταση της Ρούμελης προσφέροντάς του ως αναμνηστικό δώρο της Μητρόπολης Φθιώτιδας την εμβληματική φωτογραφία του Άρη με τον παπά Ανυπόμονο!"

Έτσι λοιπόν παρατηρούμε στο σύγχρονο αξιοπερίεργο καθεστώς της δημοκρατίας μας ότι αυτοί που κατέχουν πολιτική, δημοσιογραφική και εκκλησιαστική εξουσία έχουν βαλθεί με κάθε αθέμιτο τρόπο να σκοτώσουν την ιστορία του ελληνικού έθνους. Το έγκλημα που διεπράχθη εις βάρος της Μακεδονίας μας τούς αφήνει παγερά αδιάφορους. Συμεών, Τσίπρας και ΜΜΕ γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την Μακεδονία μας, την ιστορία της, την ελληνική γλώσσα και το μέλλον του έθνους μας. 

Με την δική μας ανοχή, μας καταστρέφουν οι αυτοαποκαλούμενοι δημοκράτες!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου