Μεγάλη νίκη των Σκοπιανών: Ο Άρειος Πάγος τους αναγνωρίζει ως "μακεδονική" μειονότητα

 

1/5/2024

 Η αβάσταχτη γελοιότητα της ελληνικής δικαιοσύνης, εκφρασμένη από τον Άρειο Πάγο! Μόνο που αυτή η γελοιότητα θέτει σε υψηλό κίνδυνο το έθνος των Ελλήνων!

Με απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, μεταξύ των κομμάτων που έλαβαν το πράσινο φως για να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές είναι και το "κόμμα ισότητας, ειρήνης και φιλίας", τα μέλη του οποίου υποστηρίζουν ότι αποτελούν "τουρκική" μειονότητα στην Θράκη μας. 

Δηλαδή, για τον Άρειο Πάγο δεν υπάρχει λόγος απόρριψης ενός κόμματος που αμφισβητεί την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη μας, ενώ ταυτοχρόνως αυτό το κόμμα εξυπηρετεί τις επιδιώξεις της Τουρκίας του Ερντογάν, ο οποίος δεν σταματά λεπτό να διακηρύσσει ότι στην Θράκη χτυπά η καρδιά του κι εκεί ζουν Τούρκοι. 

Επίσης: 

Αυτός ο Άρειος Πάγος δεν απέρριψε το ψηφοδέλτιο αυτού του κόμματος, στο οποίο συμμετέχει και μέλος της "μακεδονικής" εθνικής μειονότητας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η "Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής γλώσσας" "Κρίστε Μισίρκοβ". 

Δηλαδή, ο Άρειος Πάγος αναγνωρίζει ως μέλος της "μακεδονικής" μειονότητας την Ευγενία Νατσουλίδου (αυτήν βλέπουμε στην φωτογραφία), η οποία όμως προωθεί στην πατρίδα μας το δόγμα της "μακεδονικής εθνικής μειονότητας" και με αυτό το δόγμα ως σημαία θέλει να πάει στην Ευρωβουλή. (Πληροφορίες από my-evros & xronos)

Ο Άρειος Πάγος που θα έπρεπε να τιμωρεί παραδειγματικά αυτούς που επιβουλεύονται την πατρίδα μας, τι κάνει; Προστατεύει τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους. 

Στην πραγματικότητα, η αβάσταχτη γελοιότητα της απόφασης του Αρείου Πάγου, βάσει της οποίας αναγνωρίζεται "τουρκική και μακεδονική" μειονότητα στην χώρα μας, αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδος μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου