Η Μαύρη Ημέρα του Ελληνισμού - 17 Ιουνίου 2018


17 Ιουνίου 2018 - 17 Ιουνίου 2020
Άλλαξε κάτι; 
Όχι! Η προηγούμενη κυβέρνηση του Τσίπρα υπέγραψε εν καιρώ ειρήνης με τους σκοπιανούς μια συμφωνία στις Πρέσπες, δίνοντας στους σλάβους το όνομα της Μακεδονίας μας. Είναι και διά βούλας, "Μακεδόνες που μιλούν την μακεδονική γλώσσα". 


Εκείνη την ημέρα την Μαύρη του Ελληνισμού, αμέτρητοι Έλληνες βρέθηκαν στον τόπο της υπογραφής της κατάπτυστης συμφωνίας. 
Η ελληνική αστυνομία, με εντολή του Τσίπρα, χτυπούσε αμείλικτα τους Έλληνες. 

Υπάρχουν άνθρωποι που γίνονται σκοτεινοί και ψεύτικοι, και τοποθετούν άδειες λέξεις εκεί που υπήρχαν πριν ζωντανές πραγματικότητες, έγραψε κάποτε ο Καρλ Γιουγκ. 

Η Μακεδονία για τους Έλληνες είναι μια ζωντανή προαιώνια πραγματικότητα! Οι πολιτικοί της Ελλάδος είναι ψεύτικοι και σκοτεινοί και με άδειες λέξεις προσπαθούν να σκοτώσουν αυτή την ζωντανή πραγματικότητα. 

Δυστυχώς και τραγικώς, ο διάδοχος στην πρωθυπουργική καρέκλα, κ. Μητσοτάκης, ακολουθεί την ίδια αυτοκτονική πολιτική στο ιερό θέμα της Μακεδονίας μας. Υποδέχεται τον Ζάεφ μέσα στην Θεσσαλονίκη ως πρωθυπουργό της "Βόρειας Μακεδονίας".

Με εντολή του τωρινού πρωθυπουργού, τα πολεμικά αεροσκάφη της Ελλάδος πετούν πάνω από τα Σκόπια και προστατεύουν τον εναέριο χώρο τους, αποκαλώντας την χώρα "Βόρεια Μακεδονία". 

Όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, αναφέρουν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία" σε μια συνειδητή προσπάθεια να εισβάλλουν στον εγκέφαλο των παιδιών και να διαμορφώσουν την συνείδησή τους, η οποία πια, μελλοντικά, θα αποδέχεται μια ξένη χώρα να φέρει το ιερό όνομα της Μακεδονίας του Μ. Αλεξάνδρου. 

Ας προσπαθήσουμε, με κάθε δύναμη που διαθέτουμε ως έλλογα όντα, να αντισταθούμε στην παραχάραξη της ιστορίας του έθνους μας! Αν δεν πράξουμε έτσι, θα μας καταπιεί η προδοσία, θα ξεχαστούμε, θα προδώσουμε κι εμείς, θα γίνουμε οι ίδιοι σκοτεινοί και ψεύτικοι άνθρωποι, ίδιοι με αυτούς που δύο χρόνια πριν μας μαχαίρωσαν ύπουλα και υποχθόνια.
Νίκη Μάρκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου