Αγκαλιές, φιλιά, ομιλίες και... τα μυαλά στα κάγκελα!


16/6/2020
Μια βδομάδα μετά τις ξένοιαστες ώρες με την συμβία του στην Αίγινα, λόγω Αγίου Πνεύματος, ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκούραστος, μίλησε στον ΣΕΒ χθες. Μεταξύ άλλων τόνισε:

"Διότι η Ελλάδα είναι μια χώρα, που δεν της χαρίστηκε τίποτα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μια χώρα που βγήκε από μια πολυετή κρίση και από δύσκολα μνημόνια, αδικαιολόγητα σκληρά και με λάθη που παραδέχονται τώρα οι θεσμοί, με την κοινωνία όρθια".

Μακρύς δρόμος η διαφορά μεταξύ των λόγων του συγκεκριμένου πολιτικού που προσπαθεί να πείσει για το δίκιο του, και του λαού που νοιώθει τα αποτελέσματα των πράξεων του συγκεκριμένου πολιτικού. Από τα μνημόνια δεν έχουμε βγει ως Έλληνες, όποιες λέξεις κι αν χρησιμοποιήσουμε για να απαλύνουμε τον πόνο μας. Άλλωστε, ως λαός ξέρουμε καλά ότι και η μετονομασία της Τρόικα σε θεσμούς ήταν, και είναι, ένα θέατρο παραλόγου. Επίσης, αυτός ο λαός ξέρει ότι υποθηκεύτηκε για τον επόμενο αιώνα η περιουσία του, με υπογραφή του εν λόγω περιφερόμενου στην Αίγινα πολιτικού.

Η πολιτική, όμως, συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού αν χαρακτηριστεί απαράδεκτη για τα θέματα της οικονομίας, για τα εθνικά χαρακτηρίζεται απερίφραστα εγκληματική. Τέτοιες ημέρες πριν δύο χρόνια, ο κ. Τσίπρας με το κυβερνητικό του επιτελείο, έβαζαν την σφραγίδα τους στην μεγαλύτερη μετά τους Πολέμους τραγωδία για τον ελληνισμό. Υπέγραψαν με τα Σκόπια μια συμφωνία, δίνοντάς τους το όνομα "Βόρεια Μακεδονία".

Αγκαλιές, φιλιά, ομιλίες και... τα μυαλά στα κάγκελα!
Για την ώρα είναι τα μυαλά των Ελλήνων στα κάγκελα, φυλακισμένα σε ένα αδιέξοδο που έπλασε, και πλάθει το σύστημα εξουσίας, ένα σύστημα που έχει συνέχεια, αφού και ο τωρινός πρωθυπουργός δεν θέλει να καταλάβει ότι οι λέξεις έχουν νόημα, όταν υπηρετούν το έθνος και γίνονται φορείς πράξεων που εξυπηρετούν πρωτίστως τα ελληνικά συμφέροντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου