Στάχτη στα μάτια μας, έριξε η κ. Γιάννα από την Λαμία, σήμερα...


22/6/2020
Στην Λαμία βρέθηκε σήμερα η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ως πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021". Και μεταξύ άλλων είπε: 

"Από την γη του Αθανασίου του Διάκου, με το κενοτάφιο
που προκαλεί ρίγος, από τη γη του ήρωα τον οποίο ο Κωστής Παλαμάς χαρακτήρισε σύμβολο θυσίας και αγάπης για την ελευθερία, σύμβολο γενναιότητας και ηρωισμού, ο δήμος υπέβαλε μια πρόταση για επετειακές δράσεις που ξεκινά από την ιστορία της περιοχής αλλά κοιτάζει προς το μέλλον..."

Στάχτη στα μάτια, κ. Γιάννα μας! Προς ποιο μέλλον κοιτάζετε εσείς αλλά και όλοι αυτοί που σας συνόδευσαν στην Λαμία; Τι γνωρίζετε όλοι εσείς για θυσίες υπέρ του έθνους, για ηρωισμούς και μάχες υπέρ του υψίστου αγαθού της ελευθερίας; 

Για παράδειγμα ο κ. Νίκος Αλιβιζάτος είναι θερμός οπαδός των σκοπιανών! Είναι αδιανόητο να λέγεται ότι η "συμφωνία των Πρεσπών" είναι ταπεινωτικός συμβιβασμός: Αυτό είναι το πιστεύω του, αυτό έχει δηλώσει δημόσια ο κ. καθηγητής. 

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, μέσα από λόγια, πράξεις και στάσεις ζωής. Εσείς όλοι δεν κάνατε, και δεν κάνετε, τίποτα για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου