Μουσουλμάνος θεολόγος: Το πολιτικό ισλάμ είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τους τζιχαντιστές!


21/7/2020
Είναι πολύ πιο επικίνδυνο το πολιτικό ισλάμ από τους τζιχαντιστές, δηλώνει απερίφραστα ο μουσουλμάνος θεολόγος και συγγραφέας Mouhanad Khorchide, ο οποίος υποστηρίζει το αυστριακό κυβερνητικό έργο.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Der Standard, σήμερα, τονίζει ότι ενώ η Ευρώπη ακόμα δεν το έχει συνειδητοποιήσει, οι περισσότερες ισλαμικές χώρες ξέρουν ότι το πολιτικό ισλάμ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι πυρήνας της ιδεολογίας του πολιτικού ισλάμ είναι η μισανθρωπία και χρησιμοποιεί τους πιστούς και την θρησκεία, δηλαδή τους χειραγωγεί, έτσι ώστε να επεκτείνει την κυριαρχία του. Δηλαδή, η θρησκεία είναι το μέσο για να επιτύχει τους πολιτικούς του στόχους. Και, αυτοί οι στόχοι καθόλου δεν υπηρετούν την ανθρώπινη φύση!

Οι μουσουλμάνοι σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται, θα ασκήσουν πιέσεις, προκειμένου να πετύχουν τους μισανθρωπικούς στόχους τους! Κατά τον μουσουλμάνο θεολόγο, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο εξτρεμισμός του πολιτικού ισλάμ θέτει σε κίνδυνο τον καθένα, όπου κι αν ζει, όποιο πολιτικό κόμμα κι αν υποστηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου