Απαράδεκτο: Ο Γιάννης μας υβρίζει και τα ΜΜΕ τον προβάλλουν!


24/7/2020
Είναι απαράδεκτο! Ο Γιάννης Αντεντοκούμπο, για τον οποίο τόσο πολύ χαίρονται οι Έλληνες να μιλούν, καθώς και για τις αθλητικές επιδόσεις του, αυτός λοιπόν δεν σταματά, δοθείσης ευκαιρίας, να χτυπά με τις κοφτερές του λέξεις την Ελλάδα!

Ελλάδα η χώρα των λευκών!
Ελλάδα η χώρα που δεν φέρεται καλά στους ανθρώπους με το δικό του χρώμα!
Ελλάδα η χώρα που ανά πάσα στιγμή απελαύνει τους παράνομους!

Όλα όσα είπε στο ντοκιμαντέρ που έλαβε μέρος, ρίχνουν λάσπη στην πατρίδα μας.
Και δεν τα είπε μόνο τώρα, τα είπε και στο παρελθόν, θα τα λέει και στο μέλλον.
Όλα όσα είπε και λέει, ρίχνουν κι άλλα κι άλλα κι άλλα λεφτά στην τσέπη του.

Στην Ελλάδα ρε Γιάννη υπάρχουν πολλοί Έλληνες που ζουν μέσα στην φτώχεια, και όχι μόνο οι δικοί σου γονείς! Υπάρχουν πολλοί Έλληνες με το ίδιο ή μεγαλύτερο ταλέντο από σένα, που δεν θα δουν ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους τα δικά σου χρήματα! Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που βιώνουν τον ρατσισμό, αλλά κανείς δεν θα τους κάνει πρωταγωνιστές σε ντοκιμαντέρ ή σε δελτία ειδήσεων ανά τον κόσμο! Γιατί οι Έλληνες που εσύ με τόση ευκολία και ασυνειδησία κατηγορείς, δεν ανήκουν στο σύστημα που εσύ υπηρετείς!

Οι Έλληνες είναι φιλόξενοι από αρχαιοτάτων χρόνων, μέχρι και τον Ξένιο Δία δημιούργησαν στην καθημερινότητά τους, ακριβώς για να αποδώσουν στην φιλοξενία την τιμή που της ταιριάζει!
Αλλά, όλοι εσείς, κάνετε κατάχρηση της φιλοξενίας μας, μας κατηγορείτε ασύστολα, κάποιοι από μας τρέχουν ξοπίσω σας ακόμα-για ένα αυτόγραφο- και, τελικά, τα ίδια τα δικά μας ΜΜΕ σας χρυσο-προβάλλουν, χωρίς ίχνος κριτικής για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας!
Καλά να πάθουμε!

Νίκη Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου