Κοιμήσου Έλληνα! Αλλά, η Θράκη χάνεται!


26/7/2020
Κοιμήσου Έλληνα! Αλλά, η Θράκη χάνεται! Δεν είναι λέξεις που πλάθουν έναν τίτλο, δυστυχώς είναι λέξεις που αναδεικνύουν την σκληρή πραγματικότητα! 

Όσο ο Έλληνας κοιμάται, γιατί κοιμάται όταν υποστηρίζει πολιτικούς που δεν υπηρετούν το έθνος, τόσο η Θράκη μας κινδυνεύει! 
Ναι, η Θράκη κινδυνεύει, και όχι μόνο από την επιθετική πολιτική της Τουρκίας! Κινδυνεύει εξαιτίας της ελληνικής κυβερνητικής πολιτικής!

Πριν λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης μάς σύστησε την νέα επιτροπή που θα φροντίσει για την ανάπτυξη της Θράκης! 

Ένα μεγάλο ατόπημα είναι ότι έδωσε τα ηνία αυτής της αποκαλούμενης Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης στην αδερφή του, Ντόρα Μπακογιάννη. Ένας συνετός πρωθυπουργός δεν θα προκαλούσε τον λαό, επιβάλλοντας την οικογενειοκρατία! 

Άλλο ατόπημα, τραγικό: Τα μέλη αυτής της επιτροπής, η πλειοψηφία τους τουλάχιστον, έχουν κάνει κατά καιρούς δηλώσεις κατά του ελληνικού έθνους. 

Μέλη: 1. Δερμεντζόπουλος Χρήστος 2. Δημοσχάκης Αναστάσιος 3. Καιρίδης Δημήτριος 4. Κελέτσης Σταύρος 5. Κεφαλογιάννη Όλγα 6. Λαζαρίδης Μακάριος 7. Μπακογιάννη Θεοδώρα (Ντόρα) 8. Πιπιλή Φωτεινή 9. Ρουσόπουλος Θεόδωρος 10. Στυλιανίδης Ευριπίδης 11. Τσιλιγγίρης Σπυρίδων (Σπύρος) 12. Χατζηβασιλείου Αναστάσιος (Τάσος) 13. Χατζηδάκης Διονύσιος 14. Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία) 15. Αυγέρη Θεοδώρα (Δώρα) 16. Γκαρά Αναστασία (Νατάσα) 17. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν 18. Κατρούγκαλος Γεώργιος 19. Φίλης Νικόλαος 20. Χαρίτου Δημήτριος 21. Λοβέρδος Ανδρέας 22. Παπανδρέου Γεώργιος 23. Δελής Ιωάννης 24. Μπούμπας Κωνσταντίνος 25. Σακοράφα Σοφία

Ένα απλό παράδειγμα προς επίρρωση της αρνητικής άποψης περί αυτής της επιτροπής: 
Ο Δ. Καιρίδης έχει δημοσίως υποστηρίξει ότι οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος όπως οι Μακεντόνσκι, οι Έλληνες είναι παιδιά των οθωμανών, την χούντα την έριξαν οι Τούρκοι. 

Άκρως τουρκοφιλική είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη, και ο Κατρούγκαλος και... και... 

Δηλαδή τι, η ανάπτυξη της Θράκης κατά τους κυβερνώντες θα υπηρετηθεί μέσω εθνομηδενισμού; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου