Επονείδιστες δηλώσεις του Αλ. Διακόπουλου (σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού!)

 

 

 18/8/2020

Επονείδιστες και επικίνδυνες είναι οι δημόσιες δηλώσεις του Αλέξανδρου Διακόπουλου, συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού και αντιναυάρχου ε.α. 

Στην πρωινή εκπομπή του Open TV δήλωσε μεταξύ άλλων: "Το Ορούτς Ρέις, συνοδεία σχεδόν όλου

του στόλου... έχει μπει στην παράνομη Navtex... Το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό δεν μπορεί, όταν έχει βγει όλος ο στόλος μιας χώρας που είναι κατ΄ επανάληψη παραβατική... να συνεχίζει να κάνει μπάνια σαν να μην τρέχει τίποτα και αναγκαστικά κινητοποιήθηκε το Πολεμικό Ναυτικό".

Ως εδώ, καλά τα λέει. Προσθέτει όμως: "Το Ορούτς Ρέις έχει κάνει έρευνες. Είναι πιο πολύπλοκο το θέμα, έχει κάνει έρευνες για να μην κοροϊδευόμαστε... βγήκε λίγο εκτός, άπλωσε λίγο καλώδια, επέστρεψε, έκανε κάποιες έρευνες, κάποια στιγμή σήκωσε λίγο καιρό, σταμάτησε τις έρευνες, ένα καλώδιο έχει βγάλει όχι δύο". 

Και συμπληρώνει: "...Πάνω κάτω πηγαίνει στην περιοχή. Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος, εφόσον έχει μπει και έχει κάνει έστω και έρευνα μισής ώρας έχει κάνει την έμπρακτη αμφισβήτηση". 

Μεσιέ Διακόπουλε, αφού κόβει βόλτες στο Αιγαίο μας η Τουρκία, και αφού εμπράκτως το αμφισβητεί, η Ελλάδα τι κάνει, πώς απαντά στην Τουρκία; Εσείς ως αντιναύαρχος, είστε ικανοποιημένος με την διπλωματία και την στασιμότητα που ρίχνουν πάνω σε όλους τους Έλληνες το σφιχτοπλεγμένο πέπλο της ντροπής;

Κινδυνεύουμε, και δεν πράττουμε τίποτα! Μας λείπει μια Μαντώ Μαυρογένους, πόσο μας λείπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου