Σε πληρώνουμε, αλλά ασχολείσαι με τους Έλληνες σαν να ήταν αστερίσκοι!

30/8/2020

Η ΕΡΤ είναι ένα τηλεοπτικό δίκτυο που, κανονικά,  ως πρώτη είδηση πρέπει να έχει το κακό ή το καλό που

συμβαίνει στους Έλληνες! Εξάλλου, από το υστέρημά τους οι Έλληνες πληρώνουν τα στελέχη, μικρά και μεγάλα, της κρατικής τηλεόρασης. 

Όμως, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της  ΕΡΤ (ώρα 15:00) η είδηση του τραυματισμού Ελλήνων στην Μεσαρά στην Κρήτη μας από Πακιστανούς ήταν ένα θέμα παρόμοιο με αστερίσκο! Μετά από μισή ώρα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον τραυματισμό των Ελλήνων και με το πρόβλημα να καταλαμβάνει στο δελτίο 1 λεπτό περίπου. 

Ντροπή! Αν χτυπούσε Έλληνας έναν Πακιστανό, ανεξαρτήτως της αιτίας, θα γινόταν αυτός ο Έλληνας πρώτο θέμα με επίκεντρο τον ρατσισμό του... 

Ωστόσο, η πραγματικότητα, και ας την κρύβουν κάτω από το χαλί οι άνθρωποι της εξουσίας, είναι ότι περίπου 200 Πακιστανοί έπεσαν με ξύλα, πέτρες και καδρόνια, πάνω σε περίπου 30 Έλληνες, οι οποίοι ήθελαν να υπερασπιστούν μία γυναίκα. Οι Πακιστανοί βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας, όπως ανακοίνωσε με "λεπτή φωνούλα" η κρατική τηλεόραση. 

Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει τεταμένη. Και το αυτό θα συμβεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, αφού αλλοδαποί χωρίς ταυτότητα αλωνίζουν την χώρα μας! Εκτός κι αν επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις, μία εκ των οποίων είναι, οι παράνομοι αλλοδαποί να επιστρέψουν άμεσα στις χώρες τους. 

Όσο, όμως, η βία κατά των Ελλήνων αποτελεί τελευταίο θέμα, ή θέμα με αστερίσκο, τόσο οι ξένοι θα σμπαραλιάζουν το χέρι ενός Έλληνα που προσπάθησε να υπερασπιστεί μία γυναίκα. 

Νίκη Μάρκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου