Ανήκουστο: Είναι ιερέας και βουλευτής, κι έβαλε κάποια παιδιά της να σκοτώσουν τον άντρα της!

                                                        Πηγή:Reuters/Brazao

2/9/2020

Η Φλορντέλις ντος Σάντος Σούτζα είναι ιερέας της

ευαγγελικής εκκλησίας και βουλευτής στην Βραζιλία. Κατηγορείται για την δολοφονία του άντρα της. 

Όλη η υπόθεση είναι άκρως περίεργη, αλλοπρόσαλλη για την κοινή λογική μας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έδωσε εντολή σε κάποια από τα παιδιά της να σκοτώσουν τον άντρα της γιατί την απατούσε! Να σημειωθεί ότι έχει 55 παιδιά, δικά της και υιοθετημένα. Κάποια από αυτά βρίσκονται ήδη στην φυλακή για την δολοφονία του πατέρα τους. 

Η ίδια θα οδηγηθεί στην φυλακή, μόνο μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, αφού για την ώρα απολαμβάνει την βουλευτική της ασυλία! 

Ο αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση, ο Σέργκιο Λόπεζ Περέιρα, σε μία συνέντευξή του, αναφέρθηκε στα επιχειρήματα της Φλορντέλις. Φέρεται να του είπε: 

Και τι να κάνω; Δεν μπορώ να πάρω διαζύγιο από αυτόν, γιατί τότε θα προκαλούσα σκάνδαλο ενώ υπηρετώ τον Θεό!

Κι έτσι η Φλορντέλις αποφάσισε να δώσει εντολή στα παιδιά της να σκοτώσουν τον μοιχό άντρα της. Για την παράλογη λογική της, η δολοφονία είναι λιγότερο σκανδαλιστική από το διαζύγιο! (Πηγή:derstandard)

Η γυναίκα αυτή, που παρουσιαζόταν στην βραζιλιάνικη κοινωνία ως υπηρέτης του Θεού, γεμάτη με αλτρουισμό και υπευθυνότητα για τους συνανθρώπους της, που υιοθέτησε πολλά παιδιά, για να αποδείξει τον καλό της εαυτό, τελικά τα έκανε όλα για τα λεφτά και την εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου