Εμπάργκο όπλων στην Τουρκία; Μα, μόλις "χθες" πήραν γερμανικά όπλα αξίας 344,6 εκ. ευρώ!


14/10/2020

Η κουβέντα για τις κυρώσεις που πρέπει να επιβληθούν στην Τουρκία του Ερντογάν καλά κρατεί! 

Κανένα άλλο μέτρο δεν βρίσκεται στο ορατό πεδίο του Έλληνα πρωθυπουργού. Σήμερα, μάλιστα, ακούστηκε στα δελτία ειδήσεων ότι θα προτείνει εμπάργκο όπλων!

 Ίσως θα ήταν καλύτερο και πιο συνετό, να κάνει ένα ακόμα διάγγελμα ο πρωθυπουργός προς τον ελληνικό λαό και να του ζητήσει να πάψει να αγοράζει τουρκικά προϊόντα! Να ζητήσει από τις επιχειρήσεις να πάψουν να αγοράζουν πρώτες ύλες από την Τουρκία! Να ζητήσει από τα κανάλια να πάψουν να προβάλλουν τουρκικές σειρές και, επίσης, να μην εμπλέκονται με Τούρκους παραγωγούς!

Αυτό θα ήταν ένα διάγγελμα ιστορικής σημασίας, που θα προκαλούσε άμεσες πράξεις και βαρύ πλήγμα στην τουρκική οικονομία!

Γιατί; Μα, πολύ απλά, η πρόταση για εμπάργκο όπλων στην Τουρκία μοιάζει με ουτοπική εξιστόρηση! 

Οι Γερμανοί πούλησαν στην Τουρκία όπλα, την προηγούμενη χρονιά, αξίας 344,6 εκατομμυρίων ευρώ σε σύνολο εξαγωγών όπλων αξίας 823,6 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων και τα γερμανικά ΜΜΕ.  

Για ποιο λόγο να σταματήσουν να δίνουν στον Ερντογάν τα όπλα τους; 

Εν τω μεταξύ, ο Ερντογάν, εξοπλισμένος με γερμανικά όπλα, βρίσκεται κοντά στο ελληνικότατό μας Καστελλόριζο, και είναι προκλητικός και επιθετικός πέραν κάθε λογικής!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου