Ξαφνικά, τουρκικά πολεμικά πλοία κύκλωσαν τον Έλληνα ψαρά! Η κυβέρνηση πού είναι;


20/11/2020

Οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο! Εκδιώκουν τους Έλληνες!
Η κυβέρνηση οφείλει να πράξει άμεσα τα αναγκαία, και όχι να περιμένει τις κυρώσεις των Ευρωπαίων! Γιατί, περιμένοντας, οι Τούρκοι εδραιώνουν την κυριαρχία τους στο Ελληνικό Αιγαίο! 

Οι Τούρκοι, πρόσφατα, κυνήγησαν έναν Έλληνα ψαρά, τον Νίκο Κρασάκη, που μίλησε στην σελίδα zarpanews.gr: "Ψάρευα 100 μίλια νοτίως της Ρόδου και του Καστελορίζου. Ξαφνικά η περιοχή γέμισε Τουρκικά πολεμικά πλοία που τράβηξαν και έκοψαν τα παραγάδια μου. Με υποχρέωσαν να φύγω. Τι να έκανα; Έπαθα 2.000 ευρώ ζημιά.

Οι Τούρκοι εκεί κάτω κάνουν ότι θέλουν. Αλωνίζουν ανενόχλητοι. Ήταν ένα ακόμη αλιευτικό κοντά. Έφυγε και αυτό. Ήρθαμε όλοι εδώ πάνω, Λήμνο, Σποράδες, βόρειο Αιγαίο που δεν μας ενοχλούν. Εμένα ποιος θα με πληρώσει; Τα ψάρια μας τα παίρνουν τσάμπα οι έμποροι. Στο Υπουργείο Ναυτιλίας δεν το είπα καν. Γιατί και να το έλεγα θα γινόταν κάτι; Κανείς δεν κάνει κάτι. Πριν λίγες μέρες το Oruc Reis ήταν 12 μίλια από τη Ρόδο. Τι δουλειά έχει εκεί;"

Δηλαδή, έχουμε μία κυβέρνηση, την απραξία της οποίας απολαμβάνουν οι Τούρκοι, ενώ τα αδιέξοδα αποτελέσματα αυτής της απραξίας βλάπτουν σοβαρά την ζωή των Ελλήνων... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου