Αρκεί μία ανθελληνική δήλωση ή πράξη στο παρελθόν, για να πάρεις εξουσία στο μέλλον!


24/11/2020

Μέχρι ποιου βαθμού θα υπηρετήσει τα ελληνικά συμφέροντα;
Η Μαριέττα Γιαννάκου είναι η νέα Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ. Αφού έδωσε τα συγχαρητήρια της στο νέο Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης τον κ. Γκέραλντ Κόνολυ, δήλωσε:

"Πιστεύω ότι θα εργαστούμε με βάση την προσδοκία που έχουμε για τη Συμμαχία, για το ΝΑΤΟ 2030, βάσει των τριών στόχων που έχουν τεθεί από τον Γενικό Γραμματέα, κ. Στόλτενμπεργκ, δηλαδή μια ισχυρή στρατιωτική Συμμαχία, με ενίσχυση του πολιτικού χαρακτήρα της και του παγκόσμιου ρόλου της. Τα κριτήρια αυτά θεωρώ ότι θα μας καθοδηγήσουν στην εργασία μας μελλοντικά και στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ άνδρες και γυναίκες θα δουλέψουμε προκειμένου να ικανοποιηθούν αυτοί οι τρεις στόχοι". 

Ο μεγάλος προβληματισμός είναι: Μέχρι ποιου βαθμού θα υπηρετήσει η κ. Γιαννάκου τα συμφέροντα της Ελλάδος; Γιατί, δεν ξεχνούμε ότι κατά το παρελθόν, ως υπουργός Παιδείας της ΝΔ, πρόσβαλλε κατάφωρα την Ελληνική Ιστορία. 

Ως υπουργός Παιδείας η κ. Γιαννάκου (της δεξιάς) είχε υπεύθυνη της συγγραφικής ομάδας για το νέο βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού την κ. Μαρία Ρεπούση (της αριστεράς). Και τότε εγένετο ένα βιβλίο στο οποίο η Μικρασιατική Καταστροφή και η Γενοκτονία των Ποντίων ήταν απλά... συνωστισμός!

Τελικά, ναι, αρκεί κατά το παρελθόν να έχεις κάνει μία ανθελληνική δήλωση ή πράξη, και το μέλλον σου είναι εξασφαλισμένο! 

1 σχόλιο: