Χλεύασαν τον εθνικό ύμνο, κατευχαριστημένοι! Αίσχος!


21/1/2021

Αυτοί οι τύποι που αυτο-αποκαλούνται "Ράδιο-αρβύλα" το παραξήλωσαν! Το σημερινό τους, δεν ήταν σάτιρα, ήταν ευθεία επίθεση στην υπέρτατη έκφραση του Ελληνισμού, τον Εθνικό Ύμνο!

Έβαλαν τους ιερούς στίχους σε μουσική λαϊκή που ακούγεται στα μπουζουξίδικα, και το "ερμήνευε" η Άντζελα Δημητρίου, ημίγυμνη, κουνιστή και λυγιστή. 

Στην συνέχεια, "έβαλαν" τους ιερούς στίχους στο "στόμα" του Ρουβά που χτυπιόταν σε ρυθμούς ποπ και τριγύρω του λικνίζονταν γυναικεία κορμιά. 

Και όλα αυτά, για να σατιρίσουν, με το πάμφτωχο μυαλό τους, το γεγονός ότι η λαίδη Γκάγκα τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο κατά την χθεσινή ορκωμοσία του Μπάιντεν.

Σε μια εποχή που η πατρίδα μας χτυπιέται με δηλητηριώδη βέλη πανταχόθεν, αυτού του είδους η "σάτιρα" έρχεται να "δέσει" στην σούπα του ανθελληνισμού που τόσο νόστιμη την βρίσκουν οι άνθρωποι της πολιτικής, της επιστήμης και της τέχνης. 

Οι τύποι αυτοί, λοιπόν, απολαμβάνουν την σουπίτσα του ανθελληνισμού και θεωρούν ότι ψυχαγωγούν τους Έλληνες.  Βρίζουν τον Εθνικό Ύμνο και γελούν κατευχαριστημένοι! Αίσχος!

8 σχόλια:

  1. Στο κανάλι του "Πατριώτη" Σαββίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουσττττττττ κοπριες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ νέο Έλληνες δεν έχουν πατρίδα δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού οι Νεοέλληνες δεν εμαθαν -λόγω κακής παιδειας- να εκτιμανε και να σεβονται τον Εθνικό τους υμνο, ειναι λογικο να καταπινουν αμασητη τηυ trush αντιληψη των εν λόγω "διασκεδαστων", γιατι αυτο ειναι οι άνθρωποι, σοβαρους αναλυτες δεν τους λες κιολας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παοκτζη κατευθύνσεις Σαββίδη είναι αυτές, όπως κατευθύνσεις έδωσε και στους φιλάθλους του παοκ επί σύριζα για βόρειο Μακεδονία, τουμπεκί ψιλικομε ούτε πανό στο γήπεδο η Μακεδονία είναι ελληνική ξαναβάλετε ούτε Μακεδονία ξακουστη του Αλεξάνδρου η χώρα ξανατραγουδησατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παράκληση: Μην αποκαλείτε τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία" για κανέναν λόγο! Στα εθνικά θέματα δεν χωρούν ομάδες. Ας μην πέφτουμε στις παγίδες που στήνουν οι εξουσίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΡΑΔΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ. ΣΕΡΒΙΕΤΑΣ ΟΝΤΩΣ ΣΑΝ ΜΟΥΝΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ. ΚΑΝΑΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΔΟΥΜΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΧΑΧΑΜΟΥΝΙ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΑΧΛΟ? ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ Ο ΑΡΚΟΥΔΑΚΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΡΕ ΕΚΕΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή