Όταν η Ντόρα κάνει ρεζίλι τον Κυριάκο λόγω Ικαρίας!


8/2/2021

Αν πιστεύει η Ντόρα Μπακογιάννη ότι με την δήλωσή της υπερασπίστηκε το αίμα της, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε είναι είτε σκοπίμως μακράν της αλήθειας είτε πραγματικά δεν ξέρει τι τής γίνεται!

Δήλωσε, λοιπόν, αιτίας δεδομένης της κατακραυγής που χτύπησε τον Μητσοτάκη λόγω του "ικάριου γεύματός" του με πολλούς ακόμα μαζί: "Η άποψή μου είναι ότι σ΄ ένα πάρα πολύ μικρό νησί όταν έρχεται ο πρωθυπουργός της χώρας, υπάρχει ένας λογικός ενθουσιασμός των ανθρώπων, οι οποίοι τον πλησιάζουν. Κατά την άποψή μου, οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους, να προστατέψουν τον πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και από δω και πέρα θα γίνεται" (δήλωση στο hania.news). 

Ε, άμα ένας πρωθυπουργός χρειάζεται προστασία από τους άλλους για την εικόνα του, και άμα πρέπει οι άλλοι να του λένε πότε και με ποιους και πού πρέπει να τρώει, ε τότε η χώρα της οποίας ηγείται είναι χαμένη από χέρι! 

Εκτός αυτού, κυρία Ντόρα, στην Ικαρία οι άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα κατά του Μητσοτάκη, αλλά στον δικό σας εγκέφαλο μέσα σχηματίστηκε η άποψη ότι του έλεγαν, οι ταπεινοί επαρχιώτες, ευχαριστώ του τρανού πρωτευουσιάνου. 

Κι έτσι η Ντόρα, που μετέτρεψε τον θυμό των "επαρχιωτών" σε ενθουσιασμό που έβλεπαν επιτέλους έναν πρωθυπουργό στον τόπο τους, έκανε ρεζίλι τον Κυριάκο. Και εις ανώτερα!.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου