Ανήκουστο και εγκληματικό: Οι Τούρκοι ίδρυσαν σχολείο στην Θράκη μας!



10/2/2021

Τουρκική επέλαση: Σχολείο Βαλκάνιων Νέων στην Θράκη!

Οι Τούρκοι επελαύνουν στην Θράκη και στην Βαλκανική, χωρίς κανείς να σταματάει την δράση τους και να βάζει φραγμούς στις παράνομες δράσεις, καθώς και στους παράνομους συλλόγους και φορείς τους, μέσα στην ίδια την Ελλάδα! 

Συγκεκριμένα, η αυτοαποκαλούμενη "Τουρκική Ένωση Ξάνθης" που έχει κηρυχθεί παράνομη εξαιτίας των ανθελληνικών της σκοπών και στόχων, ίδρυσε το αποκαλούμενο "Σχολείο Βαλκάνιων Νέων", το οποίο με βάση την ανακοίνωσή τους, στοχεύει σε θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους: 
"Σχολείο Βαλκάνιων Νέων της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις. Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης μέσω διαδικτύου εγκαινιάζει τη λειτουργία του "Βαλκανικού Σχολείου Νέων". Αιτήσεις μπορούν να κάνουν και οι μαθητές λυκείου. 

Το πρόγραμμα σπουδών τους θα διαρκέσει  επτά μήνες, και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο μέσω διαδικτύου λόγω πανδημίας, αλλιώς θα γίνονταν διά ζώσης. 

Η αυτοαποκαλούμενη Τουρκική Ένωση Ξάνθης δημοσιεύει την διεύθυνση και τα τηλέφωνά της, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί της. (Πηγή:thracenews.gr)

Η Τουρκία βρήκε ακόμα έναν τρόπο για να προσεγγίσει τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης, με σκοπό να τους χρησιμοποιήσει για την εξυπηρέτηση των εχθρικών κατά της Ελλάδας σκοπών της. 

Θα μπορούσε η Ελλάδα να ανοίξει ένα παρόμοιο σχολείο στην Κωνσταντινούπολη; Όχι βέβαια! Ο Ερντογάν δεν θα το επέτρεπε ποτέ!

Ενώ, στην Ελλάδα, μέχρι στιγμής, η ελληνική πολιτεία δεν έχει αντιδράσει ούτε έχει παρέμβει, ώστε να μην λειτουργήσει αυτό το  περίεργο σχολείο ενός παράνομου συλλόγου!  

Όπως στρώνει κάθε κυβέρνηση, έτσι κοιμάται... Δυστυχώς, το έθνος μας βρίσκεται σε κίνδυνο, όσο η πολιτεία κοιμάται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου