Συνέντευξη με Τσίπρα κενού περιεχομένου! Δεν ρωτήθηκε καν για τα εθνικά θέματα!


9/2/2021

Η τηλεοπτική συνέντευξη στον alpha με τον Τσίπρα δεν θα μπορούσε να είναι πιο άδεια, πιο άοσμη και πιο ανόητη!

Δεν ρωτήθηκε καν για τα εθνικά θέματα! 

Για παράδειγμα: Ποια θέση κρατά τώρα ο πρώην πρωθυπουργός στο σκοπιανικό θέμα. Οι σλάβοι πανηγυρίζουν ότι είναι "Μακεδόνες" και ομιλούν την "μακεδονική" γλώσσα, και ισχυρίζονται διακαώς ότι υπάρχει στην Ελλάδα "μακεδονική μειονότητα". Οι μόνοι που αντιτίθενται στους Σκοπιανούς είναι οι Βούλγαροι που μέχρι στιγμής δεν τους επιτρέπουν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Κατά συνέπεια, θα μπορούσε να ερωτηθεί, αν έχει συνειδητοποιήσει το έγκλημα που έχει διαπράξει! Έτσι ευθέως και απροκάλυπτα τίθενται τα ερωτήματα σε μια δημοκρατία!

Αλλά, ούτε για το άλλο σοβαρότατο εθνικό θέμα ερωτήθηκε, δηλαδή για τις διερευνητικές επαφές της τωρινής κυβέρνησης με τους Τούρκους. 

Μέσα σε όλη την κουβέντα, αυτό που τονίστηκε από την πλευρά του Τσίπρα είναι ότι συρρικνώνεται η δημοκρατία, όταν δεν επιτρέπονται οι διαμαρτυρίες για νομοσχέδια της κυβέρνησης. Διαμαρτυρίες που πραγματοποιούν εν μέσω πανδημίας οι αριστεροί. Αλλά ούτε και σ΄ αυτό το σημείο ερωτήθηκε, αν αυτά που λέει ισχύουν και για διαμαρτυρίες πατριωτών Ελλήνων για εθνικά θέματα. Και να μην ξεχνούμε ότι η πρακτική του Τσίπρα στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία ήταν αντισυνταγματική και δικτατορική. 

Η χλιαρότητα των καιρών μας, που επιβάλλεται από τον πολιτικό κόσμο και τα ΜΜΕ, για σοβαρά θέματα που αφορούν το εθνικό μας μέλλον, είναι επικίνδυνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου