Αφού πότισε το έθνος με δηλητήριο, τώρα έβγαλε βιβλίο για την ελευθερία και την δημοκρατία!


31/3/2021

Καινούριο βιβλίο για τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο. "Το μετέωρο βήμα της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας", ο τίτλος του. 

"Η καταστροφική υπογραφή διά του χειρός σου" θα θέλαμε να είναι ο τίτλος ενός βιβλίου,

αφιερωμένου στα πεπραγμένα που οδήγησαν στην ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών που σφάγιασε την ιστορία της Μακεδονίας. Μία σφαγή που ολοκληρώθηκε με την δική του υπογραφή και υποτακτική στάση. 

Σ΄ αυτό λοιπόν το βιβλίο, αυτός που δεν υπηρέτησε την δημοκρατία και την ελευθερία των Ελλήνων, δίνει μαθήματα για την δημοκρατία και την ελευθερία! Και κάποιοι Έλληνες, αυτοί που αποκαλούν με ικανοποίηση τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία", τον ακούν, και τον προβάλλουν, λες και δεν ήταν απολύτως καταστροφικό το έργο του για την Μακεδονία. 

Γράφει για τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου, αυτός που καταπάτησε με τον πιο βάναυσο τρόπο τα θεμελιώδη και ιστορικά δικαιώματα των Ελλήνων. 

Γράφει για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η αντιπροσωπευτική δημοκρατία και οδηγείται σε παρακμή, και από την κρατική αυθαιρεσία,  αλλά και από κύκλους με οικονομική και όχι μόνο ισχύ. Αυτός, που είναι πρωταγωνιστής στην παρακμή της δημοκρατίας και της κρατικής αυθαιρεσίας, αυτός που συνέβαλλε στην αλλοίωση της εθνικής ιστορίας της Μακεδονίας μας. 

Και το μότο του, το συγγραφικό στίγμα του δηλαδή, είναι κάποιοι στίχοι του Μ. Κατσαρού: "Μην αμελήσετε. Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον μας θα έχει πολύ ξηρασία" (Κατά Σαδδουκαίων). 

Προς Παυλόπουλο: Η ξηρασία άρχισε με σένα που χτύπησες ύπουλα την Μακεδονία. Συμπεριφέρθηκες δειλά κι έσκυψες το κεφάλι σε προσωπικά και κομματικά συμφέροντα, τα οποία καταστρέφουν το έθνος. Στην πραγματικότητα, πότισες το έθνος με δηλητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου