Διεφθαρμένοι οι Γερμανοί που μας πίεζαν να δεχθούμε την προδοσία της Μακεδονίας!

 19/3/2021

Δείτε ποιοι πίεζαν την Ελλάδα να δεχθεί για τα Σκόπια το όνομα "Βόρεια Μακεδονία"! Θυμηθείτε, Μέρκελ και Τσίπρας συντονισμένοι στον ίδιο χορό για να μας πείσουν πόσο καλή είναι η προδοσία της Μακεδονίας μας! 

Από το κόμμα της Μέρκελ, λοιπόν, το CDU, ένα στέλεχος, και δεν είναι το μοναδικό, ο εκπρόσωπος στο Κοινοβούλιο ο Τομπίας Τσεχ, πήρε ένα ωραιότατο πενταψήφιο ποσό, το έτος 2016, με έναν όρο, να ασκήσει πιέσεις υπέρ ενός κόμματος των Σκοπίων. Ποιο ήταν αυτό το κόμμα; Του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων του Ν. Γκρουέφσκι. Οι πληροφορίες μάς έρχονται από το Reuters και το Spiegel. 

Ο κύριος αυτός έκανε προσωπική πολιτική εκστρατεία υπέρ του Γκρουέφσκι, ο οποίος αργότερα κατηγορήθηκε για διαφθορά και κατέφυγε, εξόριστος, στην Ουγγαρία. 

Η παράταξη της Μέρκελ έχει χάσει ακόμα τρεις βουλευτές στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές την Κυριακή, γιατί εμπλέκονται σε σκάνδαλα που αφορούν τις συμβάσεις προμήθειας μάσκας.

Ο Τσεχ μπορεί να έχασε την δύναμή μου λόγω διαφθοράς, ωστόσο του έμειναν τα χρήματα!  

Κι εμάς, μας έμεινε η θεόπικρη γεύση της προδοσίας της Μακεδονίας μας, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε μαζί με τον Τσίπρα, η Μέρκελ! Που δεν την συμπαθούσε πριν γίνει πρωθυπουργός!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου