Οι κρατικοί δεν χορταίνουν να βοηθούν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία"!...


1/4/2021

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στέλνει βοήθεια στους Σκοπιανούς ως "Βόρεια Μακεδονία" και το διατυμπανίζει κιόλας, μην και δεν το μάθει κανείς!!! 

Το ελληνικό κράτος βοηθά τους Σκοπιανούς, στέλνοντάς τους χιλιάδες ειδικά προϊόντα για να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Διαβάστε την σχετική, χαρούμενη, ανάρτηση στο twitter:

Supporting neighbors to fight against #COVID19 continues - 7k protective gloves & 4k+ special equipment from the #EU-funded medical reserve were transported this week from #Greece

🇬🇷

to #NorthMacedonia & #Montenegro

Δηλαδή: Μεταφέρθηκαν στην αγαπημένη χώρα των ελληνικών κυβερνήσεων, στα Σκόπια (που αυτές τα αποκαλούν "Βόρεια Μακεδονία" και όχι ο λαός), καθώς και στο Μαυροβούνιο, χιλιάδες προστατευτικά γάντια και ειδικός εξοπλισμός και ιατρικό αποθεματικό, κι όλα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την καταπολέμηση του #COVID19!

Εμείς όμως εδώ πληρώνουμε ακατάπαυστα για το ίδιο υλικό κατά της πανδημίας. Υποχρεωτική η μάσκα, και βρες Έλληνα άνεργε και φτωχέ λεφτά για να την προμηθευτείς! Αλλιώς, δεν έχεις ατομική ευθύνη και παίρνεις ένα ωραιότατο προστιματάκι 300 ευρώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου