Κατάπτυστη δήλωση επιφανούς Ευρωπαίου για την Κύπρο μας!

29/4/2021

Η ελληνική κυβέρνηση με στόμφο μάς διηγείται από χθες ότι οι συνομιλίες για την Κύπρο μας ναυάγησαν εξαιτίας της τουρκικής προκλητικότητας. Επειδή δηλαδή οι Τούρκοι θέλουν δύο κράτη στην Κύπρο, εμείς ορθώσαμε το ανάστημά μας, και είπαμε όχι. Είναι όμως έτσι; Ή η τουρκική πλευρά βγήκε κερδισμένη; 

Σε κάθε περίπτωση, οι Τούρκοι αποθεώθηκαν και αναγνωρίστηκαν ως έθνος στην Κύπρο μας που έχει το δικαίωμα να έχει στο νησί και το δικό του κράτος! 

Ποιος τους αναγνώρισε, χαμογελώντας πλατιά και παίρνοντας ύφος πολύξερου διπλωμάτη; 

Μία μη κυβερνητική οργάνωση, η αποκαλούμενη Φόρουμ του Κρανς Μοντανά, με τον επίτιμο πρόεδρο και ιδρυτή της, Jean Paul Carteron. 

Ο εν λόγω κύριος, χθες Τετάρτη, κατέθεσε στο twitter του, αφού μας διευκρίνισε πρώτα ότι δεν ζούμε πια στην Βιέννη του 1815, ότι το 80% των τουρκοκυπρίων γεννήθηκαν μετά το 1974 και, έτσι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι αυτοί είναι έθνος και χώρα. Μεγάλη χαρά για τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας Τσαβούσογλου που βέβαια δεν την κρύβει. 

Αυτό το Φόρουμ που υπηρετεί ο Carteron, δεν είναι κάποια μικρή ασήμαντη ομάδα. Δρα εδώ και 30 χρόνια, διαμορφώνει απόψεις και επηρεάζει πολιτικές πράξεις. Όπως όλες οι ΜΚΟ. 

Επειδή η ιστορία δεν ξεγράφεται: Οι τούρκοι, και όχι τουρκοκύπριοι, εισέβαλαν στρατιωτικά και κατέλαβαν αυτό το έδαφος, το οποίο μετά το 1974 εποικίστηκε μέσα στα πλαίσια της τουρκικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής. 

Με τον ίδιο τρόπο, λοιπόν, οφείλουν να απελευθερώσουν τα εδάφη της μαρτυρικής Κύπρου μας οι Έλληνες. Όλα τα άλλα είναι κενού περιεχομένου. Αν δεν πράξουμε, εντός μικρού χρονικού διαστήματος, η παγκόσμια κοινότητα θα μιλά για το "έθνος των τουρκοκυπρίων" στην Κύπρο και θα τους αποδέχεται ως κράτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου