Τρομακτικές αλήθειες από τον διευθυντή του Νοσοκομείου Παπανικολάου

2/4/2021

Ο Νικόλαος Καπραβέλος είναι διευθυντής Β΄ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα το πρωί προέβη σε δηλώσεις που τρομάζουν!

Στην τηλεοπτική εκπομπή που φιλοξενήθηκε (στο open), χρησιμοποίησε την γλώσσα της αλήθειας, όπως αυτός την ζει στο Νοσοκομείο, αλλά και την γλώσσα της ιατρικής εμπειρίας!

Αναφορικά με την κυβερνητική απόφαση να ανοίξει το λιανεμπόριο, δήλωσε ότι πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία. Την ώρα που η πανδημία είναι στο υψηλότερο σημείο της, και δεν υπάρχει κρεβάτι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, κι ενώ καμία χώρα στον κόσμο δεν έλαβε ανάλογη απόφαση, η ελληνική κυβέρνηση ανοίγει την αγορά! 

Είναι πολύ παράξενο, είπε ο κ. Καπραβέλος, που το επέτρεψε αυτό η υγειονομική επιτροπή. 

Παίζουμε με την φωτιά και θα προκληθεί σοβαρό πρόβλημα! Είναι άκυρη η στιγμή του ανοίγματος της αγοράς. 

Αναφορικά με την επίταξη γιατρών και τα πρόσθετα κρεβάτια σε επιπλέον ΜΕΘ, δήλωσε ότι αυτή η κατάσταση είναι επικίνδυνη και για τα μάτια του κόσμου, από την στιγμή που οι επιστρατευμένοι γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές δεν έχουν την αναγκαία εξειδίκευση και εμπειρία. 

Δηλαδή, ζούμε μέσα σ΄ έναν φαύλο κύκλο παράλογων αποφάσεων και πρακτικών, κι αυτό είναι τρομακτικό, αφού μιλάμε για την υγεία και την ζωή μας, και όχι για έναν τομέα όπου τα λάθη "επιτρέπεται" να μπαίνουν ενίοτε και κάτω από το χαλί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου