Δημοσιογραφολογίες του λες κάτι, χωρίς να λες τίποτα!


 26/5/2021

Όταν λες πολλά, χωρίς να λες τίποτα! Πόσους ατελείωτους μήνες ζούμε σ΄ αυτό το κακοσκηνοθετημένο έργο;

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό! Το χειρότερο είναι να προσπαθείς με κάθε λέξη που πετιέται από το στόμα σου, να ρίχνεις την ευθύνη για όσα άσχημα συμβαίνουν στην χώρα, στους πολίτες της, χαρακτηρίζοντάς τους ως ατομικά ανεύθυνους! 

Σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή, ίσα που είχε βγει ο ήλιος, οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να μας ενημερώσουν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, του λέγειν χωρίς να λέγειν κάτι ουσιώδες!

Οι πολίτες εμβολιάστηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν προσέχουν, και ούτε τις μάσκες τους φορούν! Ήμουν κοντά σε μια παρέα πρόσφατα, στην οποία όλοι είχαν εμβολιαστεί και θεωρούσαν ότι πια κανένα μέτρο προστασίας δεν τους αφορά! Ο ένας πατά τον άλλον! Μήπως να κάνουμε τεστ πριν πάμε στην ταβέρνα να φάμε ή στην καφετερία, για να είμαστε σίγουροι; Δεν θα το κάνουν όλοι! Ε και οι μισοί της παρέας να το κάνουν, πάλι κέρδος έχουμε! Τα εμβόλια τα κάνουμε, άλλα πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να κολλήσουμε κορωνα-ιό και μπορεί, επίσης, να τον μεταδώσουμε! Οι πολίτες δεν σκέφτονται την ατομική ευθύνη που έχουν και χαλαρώνουν αναίτια! Να είμαστε πιο προσεκτικοί!

Ωραίος διάλογος, έτσι δεν είναι; Γεμάτος ξεκάθαρα νοήματα.  Και να σκεφτεί κανείς, ότι πληρώνονται για να τα λένε αυτά και να γεμίζουν τα σπίτια μας καθημερινώς. 

Άσε και το άλλο, που μόλις χθες πανηγύριζε ο πρωθυπουργός γιατί σπάσαμε το φράγμα των 5.000.000 εμβολίων! Γιατί χαίρεται; Αφού πάλι οι ανεύθυνοι πολίτες, και εμβολιασμένοι μεταξύ αυτών, μεταδίδουν λόγω της ανοησίας τους τον κορωνα-ιό!  

Δεν είμαστε για άλλη χώρα, είμαστε για άλλον πλανήτη, με τόση κενότητα και ματαιοδοξία που μας περιβάλλει πανταχόθεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου