Ποιοι έχουν δικαιώματα σ΄ αυτόν τον τόπο;


4/5/2021

Έχει κάνει μια επιτροπή η κυβέρνηση που ασχολείται με τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Στόχος της; Να εισακουστούν απ΄ άκρη σ΄ άκρη όσα ισχυρίζονται, θέλουν και απαιτούν τα μέλη αυτής της κοινότητας. 

Επίσης, πάνω στα βήματα της προηγούμενης κυβέρνησης, και η τωρινή επιζητά να ενδυναμωθεί η θέση των ΛΟΑΤΚΙ και να λαμβάνουν επιδόματα και διαφόρων ειδών εξουσίες.  

Ας αφήσουμε στην άκρη τις κρεβατοκάμαρες των ανθρώπων. Κι ας εξετάσουμε, τι πρεσβεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Χαρακτηριστική είναι η προσπάθεια που κάνουν για να ισοπεδώσουν τον μεγαλύτερο Έλληνα όλων των αιώνων, τον Μέγα Αλέξανδρο. Το βλέπουμε στην φωτογραφία. 

Το ζητούμενό τους, καθώς και των ανθρώπων της εκάστοτε εξουσίας, είναι να ρημαχτεί το έθνος. Να αποδυναμωθεί η οικογένεια. Να εξαντληθεί μέχρι εξαφανίσεως η πατρίδα. Αρκεί οι πολιτικάντηδες να κερδίζουν ψηφαλάκια!... 

Ταυτόχρονα, δεν θέλουν να ακούγεται καμία φωνή που δεν συμφωνεί μαζί τους. Η πατριωτική φωνή είναι για όλους αυτούς γελοία και οπισθοδρομική, και πρέπει να εξοστρακιστεί με κάθε τρόπο. 

Σαν τα όργανα της ίδιας ορχήστρας, πολιτικοί, αριστεροί και δεξιοί, μαζί με τους ΛΟΑΤΚΙ, είναι αυτοί που έχουν δικαιώματα κι έχουν παντού απλωμένα τα πλοκάμια των συμφερόντων τους. Μόνο που αυτά τα συμφέροντα είναι κατά του έθνους των Ελλήνων. 

Εν τω μεταξύ, οι πατριώτες Έλληνες δεν βρίσκουν καν βήμα για να ακουστεί η φωνή τους. 

Προς τα πού βαδίζει η Ελλάδα μας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου