Δημιουργούν υπογείως "πακιστανική μειονότητα" στην Θράκη μας;


30/5/2021

Άκρως περίεργη και ανησυχητική είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην Θράκη μας. Οι καμπάνες του κινδύνου χτυπούν εδώ και καιρό, δυστυχώς όμως

οι ιθύνοντες της πολιτείας, αντί να λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ειδικά στην ακριτική μας Ελλάδα, είναι αυτοί που το εντείνουν! 

Στο Φυλάκιο του Έβρου, όπου έχουν εγκατασταθεί οι αλλοδαποί που παρανόμως εισήλθαν στην χώρα μας, κατέφτασε το Σάββατο το μεσημέρι, για να τους επισκεφθεί, πακιστανική αντιπροσωπία από την πρεσβεία στην Αθήνα. 

Ελέγχουν οι ξένοι, πιέζουν, εκφοβίζουν, και βεβαίως, δεν θα αργήσουν να καλέσουν κι άλλους ομοεθνείς τους να έρθουν στην Ελλάδα, μια και ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Μηταράκης έχει υποσχεθεί ότι στο ΚΥΤ Φυλακίου θα γίνουν πολλά έργα που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των αλλοδαπών. 

Δεν θα αργήσει ο καιρός, που οι Πακιστανοί, κατά τα πρότυπα των αδελφών τους των Τούρκων (κατά την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού τους), θα μιλούν για πακιστανική μειονότητα στην Θράκη μας. 

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα, υποταγμένο σε εγκληματικά για το έθνος μας συμφέροντα, φαίνεται να συναινεί στην "υπόγεια δημιουργία" μιας νέας μειονότητας στην πατρίδα μας.

Μπρος στο χρήμα, τι είν΄ το έθνος; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου