Τσίπρας & Ζάεφ: Η λιμνίσια συμφωνία άλλαξε τα Βαλκάνια! Και, γιατί η Ντόρα μαλώνει τον Τσίπρα;


14/5/2021

Τσίπρας και Ζάεφ συμφωνούν σήμερα και διακηρύττουν ότι η συμφωνία των Πρεσπών άλλαξε τα Βαλκάνια! 

Με ένα στόμα μια φωνή, υποστηρίζουν ότι όλοι στην Ευρώπη μιλούν γι΄ αυτήν την συμφωνία και την επαινούν, ακόμα και αυτοί που τους κατηγορούσαν μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. 

Ταιριάξανε τα χνώτα τους και οι λέξεις τους τονίζουν ότι όλοι μάθαμε να σκεφτόμαστε με ξεχωριστό τρόπο και να συνεργαζόμαστε, κι αυτό πραγματικά άλλαξε τα Βαλκάνια. Τσίπρας και Ζάεφ, Μητσοτάκης και Ζάεφ, και για να μην ξεχνιόμαστε, Ντόρα Μπακογιάννη και Ζάεφ. 

 Η Ντόρα μάλιστα δήλωσε ότι για την συμφωνία των Πρεσπών οι διεργασίες είχαν ήδη ξεκινήσει με τον πατέρα Μητσοτάκη και τόνισε ότι είναι χαρούμενη μ΄ αυτή την συμφωνία, και μαλώνει τον Τσίπρα, γιατί αυτός διεκδικεί την πατρότητα των Πρεσπών!...

 Οι Έλληνες πολιτευτάδες που με πάθος υποστηρίζουν την λιμνίσια συμφωνία που άλλαξε τα Βαλκάνια, ανήκουν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, μετά από δίκη για τα αδικήματα που έπραξαν και πράττουν εις βάρος της Μακεδονίας μας και ολόκληρου του ελληνικού έθνους. Γιατί, ναι, άλλαξαν τα Βαλκάνια, με την Ελλάδα και την Μακεδονία να πληρώνουν βαρύ τίμημα, την ώρα που οι Σκοπιανοί αναγνωρίζονται ως "Μακεδόνες" που μιλούν την "μακεδονική" γλώσσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου