Συμφωνία για την υπεράσπιση των μουσουλμάνων που είναι θύματα ρατσισμού!

                                                                                                    (ZakariaABDELKAFI Πηγή:AFP)

20/5/2021

Η διεθνής οργάνωση κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού Licra και το μεγάλο τζαμί του Παρισιού ένωσαν τις δυνάμεις τους

και υπέγραψαν στις 19 Μαΐου μία συμφωνία, βάσει της οποίας θα προστατεύουν και οι δύο οργανώσεις τα θύματα από την βία κατά των μουσουλμάνων. 

Κατά την γνώμη τους, οι μουσουλμάνοι στην Γαλλία, αλλά και ανά την Ευρώπη, δέχονται ρατσιστικά πυρά! 

Η Licra αναλαμβάνει στο εξής και την δωρεάν δικηγορική υπεράσπιση των μουσουλμάνων θυμάτων.

Έχει ήδη δημιουργηθεί ομάδα εργασίας και από τις δύο οργανώσεις, η οποία θα φροντίζει, επίσης, την προβολή των ιδεών του ισλαμισμού και την αύξηση της επιρροής του. (Πληροφορίες από rt france)

 Αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι στις ευρωπαϊκές χώρες, οι ισλαμιστές οργανώνονται σταθερά και μεθοδικά, και από δράστες στις περισσότερες των περιπτώσεων γίνονται... θύματα!

Ειδικά στην Γαλλία, τα θύματα από τις βίαιες ισλαμικές επιθέσεις των τελευταίων ετών είναι πολλά! Και όμως, και σ΄ αυτή την χώρα οι ισλαμιστές επιζητούν να κυριαρχήσουν. Αλλά, βέβαια, και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

a Licra et la mosquée de Paris ont signé une convention permettant aux victimes de «racisme antimusulman» de se tourner gratuitement vers l'aide juridique de la Licra. Les deux organisations annoncent la création d'un groupe de travail conjoint.

En savoir plus sur RT France : https://francais.rt.com/france/86905-licra-mosquee-paris-allient-contre-racisme-antimusu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου