Εμβολιάσου και πάρε 150 ή 500 ευρώ, ένα ντόνατς ή ένα... όπλο! Απίστευτα δώρα, τραγελαφικά!


 13/7/2021

Απίστευτα και τραγελαφικά τα δώρα των κυβερνήσεων, προκειμένου να εμβολιαστούν οι λαοί!

Δεν πρωτοτυπεί ο Έλληνας πρωθυπουργός που δίνει δώρο 150 ευρώ στους νέους για να εμβολιαστούν! Κι άλλες κυβερνήσεις κάνουν δωράκια, για να δελεάσουν τους λαούς τους να εμβολιαστούν! 

Στην Γερμανία, για παράδειγμα, προτείνεται δώρο 500 ευρώ για κάθε έναν που θα εμβολιαστεί με αναδρομική ισχύ! (Το ζήτησε και μια γνωστή εκεί οικονομολόγος, η Nora Szech, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη). 

Να σημειωθεί ότι στην σημερινή ενημερωτική εκπομπή του Open tv, αναφέρθηκε ότι η Γερμανία ήδη δίνει τα 500 ευρώ! Πρόκειται για εσκεμμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων ή τους ξεφεύγουν "τυχαία" οι αναλήθειες;

 Επίσης στην Γερμανία γίνεται συζήτηση και για άλλου είδους δώρα, όπως εισιτήρια για μουσεία ή ένα ποτό!

Στο Ισραήλ έχει ήδη ξεκινήσει ο εμβολιασμός έξω από μπαράκια και νυχτερινά κλαμπ! Δώρο, αμέσως μόλις εμβολιαστούν; Ένα μη αλκοολούχο ποτό! 

Στις ΗΠΑ προσπαθούν να δελεάσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, προσφέροντάς τους από ένα ντόνατς μέχρι κι ένα όπλο! Υπάρχουν μάλιστα πολιτείες, στις οποίες όσοι εμβολιάζονται με την πρώτη δόση, παίρνουν μέρος σε λοταρία! Κι αν κληρωθεί το όνομά τους, διεκδικούν ένα εκατομμύριο δολάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου