Οι Έλληνες, οι "μπουνταλάδες"...


 20/7/2021

Ποιοι είναι οι μπουνταλάδες, οι αργόστροφοι, και ποιοι οι νικητές;

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν βρίσκεται στα Κατεχόμενα, για να γιορτάσει πανηγυρικά την εισβολή στην Κύπρο μας, την οποία θεωρεί ηρωικό έπος. 

Μαζί του και ο αγαπημένος του φίλος και καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος στενότατα συνεργάζεται, εδώ και καιρό, με τον Σκάι και νταλαβερίζεται με Έλληνες παίκτες των ριάλιτι (π.χ. Survivor). Τώρα, ο κύριος αυτός σκηνοθέτησε όλη την παρουσία του Ερντογάν στην Κύπρο και στην Κατεχόμενη Λευκωσία, και για να προκαλέσει ακόμα παραπέρα τους Έλληνες, συμμετέχει και σε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ πολιτικών και διασημοτήτων στα Κατεχόμενα, για να συν-γιορτάσει μαζί με τον Ερντογάν και τον Τατάρ την μαύρη επέτειο της εισβολής στην Κύπρο μας.

Αλλά, το φθινόπωρο θα αναλάβει και πάλι δράση στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, γιατί, τελικά, οι "μπουνταλάδες" είναι οι Έλληνες και όχι οι Τούρκοι, αφού παρακολουθούν μανιωδώς τις παραγωγές του Τούρκου, λες και δεν θα μπορούσαν να κλείσουν την τηλεόραση, λες και δεν θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς τα τούρκικα σήριαλ.

 Πολλά τραγικά συμβαίνουν, κι όλα οφείλονται στην αδράνεια των Ελλήνων και στην περίεργη συμμετοχή των ελληνικών ΜΜΕ στα τεκταινόμενα. 

Ναι, περίεργη, γιατί από χθες μάς λένε ότι ο Ερντογάν τίποτα ουσιαστικά δεν είπε στην Κύπρο μας, παρά τις μεγάλες υποσχέσεις του! 

Πώς δεν μάς είπε! Νέα Βουλή και Εθνικό Κήπο ανήγγειλε ότι θα κατασκευάσει στα Κατεχόμενα! Δεν είναι κούφια λόγια! Πήρε με όπλα το ιερό κομμάτι του νησιού μας και τώρα, βήμα-βήμα, νομιμοποιεί την παρουσία του στο ελληνικό έδαφος, κάνοντας την διεθνή κοινότητα να πιστέψει ότι πρόκειται για τουρκικό έδαφος. Διδάχθηκε πολλά από την κατάρρευση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και την συνεπακόλουθη τουρκική κυριαρχία, και ξέρει ότι βήμα το βήμα θα κυριαρχήσει και πάλι.

Στο μεταξύ, οι Έλληνες παρακολουθούν τουρκικές παραγωγές, τα ΜΜΕ υποτιμούν την σημασία των δηλώσεων του Τούρκου προέδρου και ο πρωθυπουργός, ε αυτόν τον έχει... στο τσεπάκι του ο Ερντογάν!... Γιατί υπάρχουν τα χλιδάτα τραπέζια και οι γύροι των διπλωματικών συζητήσεων; Ε;

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς τέτοιοι είμαστε και όταν θα το καταλάβουμε θα είναι πλέον αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή