Αμερικανός καθηγητής ιατρικής λέει στον Μακρόν (και στον Μητσοτάκη) ότι οι επιστημονικές αναλύσεις τους είναι... άκυρες!

15/7/2021

 Για να επιβάλλουν στους λαούς τους, και ο Μακρόν (Γαλλία) και ο Μητσοτάκης (Ελλάδα) τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, στα διαγγέλματα τους ανέφεραν επιχειρήματα που είναι... άκυρα και επικίνδυνα, λέει ο καθηγητής ιατρικής στην Νέα Υόρκη Peter McCullough.

Στην συνέντευξη που έδωσε ο επιστήμονας στην γαλλική εφημερίδα FranceSoir, εξηγεί ότι οι επιστημονικές αναφορές στο διάγγελμα του Μακρόν δεν είναι σωστές και μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τους ανθρώπους. 

Προκειμένου να επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ο Μακρόν, καθώς και το αποκαλούμενο διαβατήριο υγείας, ισχυρίστηκε ότι η Δέλτα-μετάλλαξη είναι 3 φορές πιο μεταδοτική από το πρώτο στέλεχος του κορωνα-ιού, ότι αυτοί που δεν θα εμβολιαστούν, κινδυνεύουν να αρρωστήσουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό, ότι ο μόνος τρόπος προστασίας είναι ο εμβολιασμός κ.ά.. 

Σε αυτά τα "επιστημονικά" επιχειρήματα του Μακρόν (και του Μητσοτάκη), ο Αμερικανός καθηγητής ιατρικής απαντά ότι οι πρώτοι άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί, με τον καιρό χάνουν τα αντισώματά τους και κινδυνεύουν επίσης, γιατί αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό τους σύστημα, ότι μπορούν να εμφανιστούν μεταλλάξεις ακόμα πιο επικίνδυνες από την Δέλτα και ότι μόνο ο καθολικός εμβολιασμός ολόκληρου του κόσμου, παντού και συνέχεια -σε μόνιμη βάση, θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα, κάτι που δεν είναι εφικτό.

Τόνισε ότι ο κορωνα-ιός είναι ανάμεσά μας και πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του και αυτό και το επόμενο έτος. Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και το διαβατήριο υγείας δεν είναι αναγκαία ούτε πρέπει να επιβάλλονται, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί λόγω κορωνα-ιού, συμπεριλαμβανομένης της Δ-μετάλλαξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου