Τρώνε τα λυσσακά τους για να θάψουν κάθε τι πατριωτικό!!!


30/8/2021

Έχετε δει πιο ευτυχισμένο άνθρωπο; Πιο περήφανο για τον εαυτό του; Πιο ακράτητο για τις επερχόμενες νίκες του στην Βουλή; 

Τον βράβευσαν οι Γερμανοί, μαζί με τον Ζάεφ, γιατί έδωσε, έτσι, επειδή γούσταρε, το όνομα της Μακεδονίας μας στους σλάβους. 

Τα κόλλυβα για την Μακεδονία μας, έδωσαν φτερά στις ορέξεις του Τσίπρα! Θέλει ξανά την εξουσία, έχει κι άλλα μεγαλεπήβολα σχέδια για την εξαφάνιση του έθνους. 

Είναι τιμή μου, είπε, αυτό το βραβείο των Γερμανών. Έδειξε τον δρόμο για το πώς λύνονται ειρηνικά οι διαφορές των λαών!

Ποιος του είπε του μπαρμπα-Τσίπρα ότι για να λύσει "ειρηνικά" τις διαφορές με τους σλάβους, έπρεπε να προδώσει την Μακεδονία μας; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να σκοτώνει το ελληνικό έθνος; Κι έπειτα, για να λύσεις ειρηνικά ένα θέμα, πρέπει να προηγείται πόλεμος! Είχαμε πόλεμο στην Ελλάδα και δεν το καταλάβαμε; Οι σλάβοι ήθελαν να κλέψουν ελληνική ιστορία, και ο αριστερός Τσίπρας επιβράβευσε την πρωτόγνωρη ιστορική ληστεία! 

Μπαρμπα-Τσίπρα, ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να ξεσαλώνεις στην Ελλάδα; 

Τώρα πια, όλοι το ξέρουμε, το δικαίωμα σου το έδωσε ο τωρινός πρωθυπουργός Μητσοτάκης, που δεν σε έστειλε στο σκαμνί του δικαστηρίου, ώστε να λογοδοτήσεις για την επαίσχυντη πράξη σου. 

Μα γιατί να σε στείλει; Η ψευδο-συμφωνία με τα Σκόπια βολεύει και τον ίδιο και τα συμφέροντά του. 

Πότε θα φύγεις από την Βουλή για την φυλακή; Κι εσύ, αλλά και ο επόμενος; Φάγατε και τρώτε ακόμα τα λυσσακά σας για να μην μείνει ζωντανή καμία πατριωτική φωνή!!! Τρώτε τα λυσσακά σας για να θαφτεί κάθε τι πατριωτικό!!! 

Αλλά, ο θυμόσοφος ελληνικός λαός λέει: Έρχεται η ώρα που κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου