Dr Roger Hodkinson: Τώρα ζούμε έναν ιατρικό εφιάλτη! Φρίκη αυτό που λέει για τους εμβολιασμένους!

10/8/2021

Ιατρικός εφιάλτης, όσα ζούμε τώρα, υποστηρίζει ο Dr Roger Hodkinson. Ακόμα χειρότερα, καταθέτει την άποψη ότι οι εμβολιασμένοι είναι

 αθώοι που οδηγούνται στην σφαγή! 

Ο Dr Roger Hodkinson είναι διαπρεπής καθηγητής στο Alberta, ένα από τα πιο μεγάλα πανεπιστήμια του Καναδά, και έχει τόσο πλούσιο ιατρικό παρελθόν που, όπως λέει ο ίδιος, δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα πια και σε κανέναν όσον αφορά το έργο του. Ωστόσο, τονίζει: 

"Είμαι υποχρεωμένος να υψώσω την φωνή μου και να δεχθώ τα συνεπακόλουθα χτυπήματα. Η συντριπτική πλειοψηφία, θλίβομαι που το λέω, των γιατρών και των επιστημόνων κάνουν μεγάλο λάθος όταν αποφασίζουν να επιλέξουν μεταξύ ηθικής και εισοδήματος. Επιλέγουν το εισόδημα, γιατί ξέρουν ότι αν επιλέξουν την ηθική, θα οδηγηθούν σε σφαγή". 

Υποστηρίζει ότι: "Σήμερα γνωρίζουμε πως ο κορωνα-ιός δεν είναι χειρότερος από μια εποχιακή γρίπη". (Πηγή:FranceSoir)

Σύμφωνα με αυτόν τον επιστήμονα, οι περισσότεροι γιατροί γνωρίζουν καλά ότι οι εμβολιασμένοι είναι αθώοι που οδηγούνται σε σφαγή, και την ίδια μοίρα έχουν και οι γιατροί! Αν εκφράσουν διαφορετική από την επικρατούσα άποψη, οδηγούνται σε αφανισμό!

Τρομακτικά όσα λέει. Στον λόγο του αποτυπώνεται η κατάχρηση της δημοκρατίας τόσο στον ιατρικό χώρο όσο και στις κοινωνίες όλων των κρατών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου